Intim kérdés,9 fiú aránytalan méretek?
9 éves a fiam, és lehet gond van a nemiszervével. Aránytalanul kicsi, persze mindenkinek méret, de neki kb 2 cm nyugalmi állapotban. Ha pisil akkor 5-6 cm. Tudom hogy zavarja, próbálom neki elmagyaràzni hogy majd megnö, de kezdek én is aggódni. Nem tudom hogy hívják azt a betegséget amikor a nemiszerv aránytalanul kicsi, de hány éves kortol lehet kivizsgàltatni? Mikor kéne aggódni? ( a bőrt felbirja huzni rendesen, a gyerekorvos is megnézte, szerinten semmi gond, de ő mindenre ezt mondja ugyhogy nem mérvadó.)
6 éves öcsénnek látványosan nagyobb van, ez is zavarja, nem tudom mit is kéne mondjak neki azob kívül hogy minden ember különböző és az övé is megfog nőni.
Elképesztő, hogy mennyi ember jár ide kizárólag kötekedés céljából.
A kérdésre sajnos nem tudok válaszolni.
Simán lehet, hogy ún. vérpéniszt örökölt. Az "aránytalanul" kicsi és csak nemi izgalom hatására nő meg, de akkor nagyon.
Majd kiderül, ha odajut.
Ha egyébként szépen növöget (magasság), akkor szerintem nincs miért aggódnotok.
a nővérem fiának van kicsike, ő 8 éves, az én fiam 2,5 és tuti nagyobb neki.
De ők nem problémáznak ezen.
A kérdéseden és a legtöbb hozzászóláson cs röhögni tudok!:D
Jó h nem már vonalzóval méred a 9 éves(!) kisfiad kukiját.
De tudod van egy nagyon jó megoldás, h megtudd jók- e a fiad méretei. Menj be a fiad osztályába és kérdezd meg a kislányokat, h az xy cm az megfelel-e nekik! Tuti nem leszel utánna a szülők kedvence!;)
Jó cinkelni másokat? Itt vezeted le az agresszivitásodat, mi? Feltett a Kérdező egy kérdést, ha nem tudsz értelmesen válaszolni, akkor nyugodtan ugorj egy másik kérdésre.
De legfőképpen a Helyesírási szabályzat áttekintését javasolnám, akkor a bunkóságod mellett nem járatnád le magad a még helyesírásoddal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!