Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen konnyu vacsorát adhatné...

Milyen konnyu vacsorát adhatnék a kisfiamnak? Negy eves, es a kenyertol nagyon hízik, sajnos olyan mint én. Szeret is enni. Olyan ötletek várnék, amikben nincs kenyerfele (szénhidrát), es mégis laktató, de nem hizlaló.

Figyelt kérdés
Nem akarom tole megvonni a szénhidrátot, az oviban minden nap van barna, rozsos,korpás, magvas változatokban. Én nem vacsorázom, de neki nem mondhatom h Te sem egyél. Sajnos szeptember óta 4 kg-ot hízott. Szeretnem ha nem hizna tovább (ne értsétek felre, nem fogyókúráztatni akarom, csak azt szeretném h ne hizzon tovább. ) 24 kg
2013. dec. 11. 17:48
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen az ötleteket, es hogy vettetek a fáradtságot es ilyen sokat írtatok!!

Amugy a 2 es a 3 éves szülinapja között is sokat hízott, 1 év alatt 6kg-ot. Aztán a 3. es a 4. Szülinapja között csak fél kg-ot hízott, akkor nagyon Megnyugodtam. Rosszul irtam, nem 4 hanem 3 kg-ot hízott szeptember óta, de persze az is sok.

Koszonom megegyszer az ötleteiteket!!!

2013. dec. 12. 23:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!