Szerintetek csütörtökön mehet oviba:?
Én azt javasolnám, ha viszed, ha nem, támogasd az immunrendszerét mindenfélével, hogy közösségbe visszakerülve ne legyen újból beteg.
Nem tudom, használtok-e Fenistil cseppet, nekünk az orvos mindig felírja, csökkenti az orrnyálkahártya duzzanatot, ezt még végig szedetném vele, amíg taknyos.
Emellett vitamin, Cebion csepp, sok folyadék, javaslom a kakukkfű teát inni, gyerekeimnél csodát tesz köhögésre.
A 2-essel egyáltalán nem érted egyet.
És ha nincs láza a gyereknek, akkor mi van?
Nem minden gyereknek van vírusos fertőzés esetén láza. De attól, hogy nem lázas, a fertőzés még ott van a szervezetében és ahogy tüsszög, köhög, azzal fertőzi a többit. Pont ezért nem kellene köhögő, orrfolyásos gyereket oviba vinni.
Az én fiamnak legutóbb vírusos gégegyulladása volt, amivel 2 napig volt láza. Utána már nem. Ezután rászedett egy bakteriális hörghurutot, amire már kapott antibiotikumot, de láza ezzel a betegséggel nem volt. De attól még ugyanúgy megfertőzte volna a többi gyereket.
Én azt mondom kérdező, hogy ha teheted, inkább hagyd otthon és erősítsd az immunrendszerét. Ugyanis ha most elmegy az oviba, akkor a gyenge immunrendszerével újra összeszed valamit és jövő héten, de legkésőbb az utána való héten újra beteg lesz.
Én azt gondolom, hogy még nem jött rendbe teljesen a gyereked. Még egy pár napot otthon kéne maradnia.
Nyilván ha nem megoldható, akkor a nehezén már túl van, mehetne is éppen oviba, csak nem hiszem, hogy megérné, hogy jövő héten meg megint otthon lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!