Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem sajnáltok Legora ennyi...

Nem sajnáltok Legora ennyi pénzt? Elég drága, nem?

Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 09:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hát, amikor épp kifizetem, akkor azért szokott "fájni". De ha józan ésszel belegondolok, akkor a LEGO az egyetlen olyan játék, ami biztonságos, sokoldalú, a legjobb készségfejlesztő, sok generációs, és ha majd nem kell, akkor is jó áron lehet eladni (szóval relatív keveset buksz vele), mert tönkretenni gyakorlatilag lehetetlen.

Amúgy akciósan szoktuk venni, többnyire. Sokszor ki lehet fogni 30%-os engedményeket Tescoban, Sparban, stb.

Ha belegondolsz, hogy veszel 3 db 2 ezer forintos vacakot, ami fél éven belül mindegyik kukában végzi, meg veszel egy 6 ezres LEGO-t, azt mondjuk később 3-ért még el lehet adni. Ha vársz vele még 25 évet, akkor még többért :)

Az egyetlen, ami a LEGO-ban zavar, hogy idegesítő napi 6-szor összeszedni a millió darabját.

2013. dec. 6. 11:56
 12/20 anonim ***** válasza:

amúgy egy érdekesség a témához:

a LEGO nagyobb fogalmat bonyolít a felnőttek vásárlásaiból, mint a gyerekekéből.

2013. dec. 6. 11:58
 13/20 anonim ***** válasza:

Miért érdekesség, hogy a felnőtt gyakrabban vesz lego-t? Neki van pénze, ő veszi a gyereknek. Ez az utolsó válaszoló kész teljesen. :D

Már ha egyáltalán "forgalom", nem pedig "fogalom" amit írni akart, mert a másodikkal elég nehezen értelmezhető.

2013. dec. 6. 12:08
 14/20 anonim ***** válasza:
Én nagyon drágának találom, de biztos azért sem érzem át, hogy mennyire jó, mert világ életemben utáltam legózni. Természetesen ettől még megveszem a fiamnak, de azért horror ára van.
2013. dec. 6. 12:31
 15/20 anonim ***** válasza:
A Lego drága, és amikor kifizetem, én is sokallom, de ahogy írták már, ez legalább minőségi. Van elég sok játék, ami lehet, hogy olcsóbb, de kb. egy hét múlva a sarokba van dobva. Ebből kiindulva az a drágább...
2013. dec. 6. 14:02
 16/20 anonim ***** válasza:
Én is árérzékeny vagyok, így Lego-t (duplo) akkor szoktam venni, ha valahol látom leárazva. Illetve nem egyszerre veszek nagy mennyiséget, hanem a lányom 13 hónapos korától hol egy pici szett, hol egy nagyobb, mikor mi volt olyan árban, amire azt mondtam, na ezt nem lehet kihagyni. Így most már majdnem 3,5 éves korára nagyon sok lego-ja van, és szeret is vele játszani. A kistesó is nemsokára belenő, és ha kinövik, akkor mehet tovább a családban a fiatalabb gyerekeknek, mert nem lehet tönkretenni, időálló, minőségi játék.
2013. dec. 6. 15:46
 17/20 anonim ***** válasza:

Az értetlen és kötözködő 13-as válaszolónak:

igen, érdekesség, mert a felnőttek (pl. a rengeteg gyűjtő) saját maguknak több legót vásárolnak, mint a gyerekeiknek, vagy a gyerekeik maguknak. Ha esetleg nem lett volna világos első olvasásra. Azért nem mindennapi, hogy egy gyerekeknek szánt valamiből a felnőttek többet "fogyasztanak".

És örülhetsz, igen, kihagytam egy betűt. Nyilván veled még az életben nem fordult elő ilyen.

2013. dec. 6. 16:16
 18/20 anonim ***** válasza:

Én is úgy vagyok vele,h mikor kifizetem azért fáj..:)próbálok mindig olyat venni,amiben sok darab van,és nálunk ez pl. standard szülinapi,karácsonyi ajándék,most is lesz a fa alatt duplo..Szépen apránként elég nagy készletet lehet felhalmozni..

Amúgy, annak,aki kötözködött a felnőttek bonyolította forgalommal..ez nem a duplora,és egyéb gyerekeknek szánt legokra értendő,bár azt is nyilván felnőtt veszi meg,de nem ők a célcsoport..hanem a kimondottan felnőtteknek készült gyűjthető darabokra...Nekem is van 25 éves,diplomás, szinte milliós értékű lego készlettel rendelkező ismerösöm..

2013. dec. 6. 16:28
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem.Nagyon hasznos,strapabíró,rengeteg lehetőséget rejt magában,24 éves létemre szívesen játszom vele.
2013. dec. 6. 20:24
 20/20 anonim ***** válasza:

#17 Nem sértésnek szántam az elírást, csak (még ha nehezebben is), a mondandód bírhatott jelentéssel a 'fogalom' szócskát figyelembe véve is.

Azt meg nem fejtetted ki egyértelműen, mi az oka annak, hogy felnőttek KINEK veszik a lego-t. Szerintem a gyerekek döntő többségének még mindig, de ez saját vélemény, míg nem látok forrást. Köszönjük, mindenesetre, nem kötözködni akartam. :)

2013. dec. 7. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!