Nem sajnáltok Legora ennyi pénzt? Elég drága, nem?
Én sem sajnálom, mert:
- tartós, erős műanyag, bevizsgált, ismert gyártótól (az én legóim is még ugyanolyanok, mint 20-30 éve!)
- több gyermeket is kiszolgálhat, a családban is sok kicsit, ha kölcsönadjuk
- el tudjuk tenni akár a kisfiam gyermekeinek is, mert akkor is még játék marad
- kreatív játék, alkotásra, gondolkodásra, próbálgatásra, felfedezésre ösztönöz
- a játékvariációk száma végtelen, szinte nem is lehet kétszer ugyanazt megépíteni :)
- bővíthető, toldható a szettek is kompatibilisek egymással, vannak javítószettek is, ha valamit pótolni kell stb.
- kis helyet foglal, de nagy móka
Egyébként érdemes nézni az akciókat és az árösszehasonlító oldalakat, mert ki lehet fogni nagoyn jó áron is és valóban, ez a játék használtan sem gáz.
:)
Szép napot.
Nem sajnálom.
Duplot nem akartam venni, aztán nyertünk egy alapkészletet, és rákattant a gyerek. :-) Rengeteget vásároltunk, használtan és újonnan is (akciókat figyelve). Nem bántam meg, kiváló minőség, és a fiús darabokat épp most adom el, alig kevesebbért, mint amennyiért vettem.
A normál Lego is szuper, igaz, nem olcsó, de szereti a fiam, inkább emellett üljön, mint a tévé előtt.
A másik: egyszer a szomszédasszonyom is ugyanezt kérdezte tőlem, mire közöltem vele, egy hét alatt költ ő cigarettára annyit, mint én egy hónap alatt Legora. Azóta nem téma nálunk ez. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!