Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem sajnáltok Legora ennyi...

Nem sajnáltok Legora ennyi pénzt? Elég drága, nem?

Figyelt kérdés
2013. dec. 6. 09:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom, konkrét darab kell, amiből kirakhat valami cuccot, ami a képen van, vagy ömlesztett is megfelelne? Vaterán lehet találni, ott olcsóbb.
2013. dec. 6. 09:49
 2/20 anonim ***** válasza:
Nem minőségi játék amivel még az unokái is játszhatnak majd.
2013. dec. 6. 09:55
 3/20 anonim ***** válasza:
nem
2013. dec. 6. 09:59
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Én sem sajnálom, mert:

- tartós, erős műanyag, bevizsgált, ismert gyártótól (az én legóim is még ugyanolyanok, mint 20-30 éve!)

- több gyermeket is kiszolgálhat, a családban is sok kicsit, ha kölcsönadjuk

- el tudjuk tenni akár a kisfiam gyermekeinek is, mert akkor is még játék marad

- kreatív játék, alkotásra, gondolkodásra, próbálgatásra, felfedezésre ösztönöz

- a játékvariációk száma végtelen, szinte nem is lehet kétszer ugyanazt megépíteni :)

- bővíthető, toldható a szettek is kompatibilisek egymással, vannak javítószettek is, ha valamit pótolni kell stb.

- kis helyet foglal, de nagy móka

Egyébként érdemes nézni az akciókat és az árösszehasonlító oldalakat, mert ki lehet fogni nagoyn jó áron is és valóban, ez a játék használtan sem gáz.

:)

Szép napot.

2013. dec. 6. 10:05
 5/20 anonim ***** válasza:
Nem, règen is nagyon dràga volt ès szinte tönkretehetetlen. Fejlesztő ès pl èn mèg felnőttkènt is èlvezem :-)
2013. dec. 6. 10:07
 6/20 anonim ***** válasza:

Nem sajnálom.

Duplot nem akartam venni, aztán nyertünk egy alapkészletet, és rákattant a gyerek. :-) Rengeteget vásároltunk, használtan és újonnan is (akciókat figyelve). Nem bántam meg, kiváló minőség, és a fiús darabokat épp most adom el, alig kevesebbért, mint amennyiért vettem.

A normál Lego is szuper, igaz, nem olcsó, de szereti a fiam, inkább emellett üljön, mint a tévé előtt.

A másik: egyszer a szomszédasszonyom is ugyanezt kérdezte tőlem, mire közöltem vele, egy hét alatt költ ő cigarettára annyit, mint én egy hónap alatt Legora. Azóta nem téma nálunk ez. :-)

2013. dec. 6. 10:16
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az egyik legértelmesebb, legjobb játéknak tartom, akkor is, ha spontán rak belőle össze dolgokat és akkor is, ha szerelési útmutató alapján alkot vele. Az egyik legjobb játék, amit kitaláltak és nemtől függetlenül minden gyereket leköt, nagyon jó, strapabíró, kreatív játék! N30
2013. dec. 6. 10:21
 8/20 anonim ***** válasza:
A Lego a legsokoldalúbban használható és legtöbb képességet fejlesztő játék. Drága, valóban az, de ezért megéri.
2013. dec. 6. 10:31
 9/20 anonim ***** válasza:
Nekem a fiaim mindig legot szeretnének. Szülinapra, névnapra, karácsonyra. Nem olcsó játék, de örök életű. Kaptunk nagyon nagyon régi darabokat egy rokonunktól, még a gyerekeitől maradtak és kompatibilisek a maiakkal. Rengeteg lehetőség van benne. Igaz, mi nem az eredeti dobozában tartjuk összerakva, hanem ömlesztve egy nagy fiókban, de nincs olyan nap, hogy ne építene belőle valamelyik gyerek valamit.
2013. dec. 6. 10:36
 10/20 anonim ***** válasza:
nem ,sok gyereket kiszolgál,és elnyühetetlen,kislányom a bátyaitol örökölt rengeteg duplot ,és imádja.
2013. dec. 6. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!