Megsértődött a kisfiam?
Figyelt kérdés
Kisfiam 1,5 éves a mamájánál aludt,nem volt semmi baj,(másodjára aludt ott)de amikor reggel értementem elkezdett sírni,megsértődött,hogy otthagytam,vagy hiányoztam neki?2009. nov. 22. 12:09
1/5 anonim válasza:
HA egy gyerek megsértődik kategórikusan ellöki az anyját. Mivel a tied sírt és pont akkor mikor érte mentél, két dolgot tudok elképzelni, vagy sírásal jelezte, hogy ne hagyd ott megint vagy túl jó volt a mamiéknál és nem akar menni? Bár általában ha jó a maminál akkor is inkább az első variáció az igaz mert egyszerre akarnak minden szeretett személyt.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom,de nekem is inkább az jött le,hogy "Anya nagyon híányoztál".
2009. nov. 22. 12:29
3/5 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen felzaklatódott, hogy meglátott.
Óvónő vagyok, új kiscsoportosoknál gyakori, hogy egész nap nagyszerűen elvannak, játszanak, ügyes kis ovisok, aztán, mikor délután jön anya, akkor sírva ugranak a nyakukba. Pedig napközben nem emlegették anyát.
Egy másfél éves babánál még főleg az van, hogy az adott pillanatban él. Nem azt mondom, hogy téged elfelejtett, míg nem látott, de jól érezte magát mamánál, újdonság volt, élmény volt, és ez minden porcikáját lefoglalta.
Aztán mikor meglátott, kizökkent ebből.....jé, nahát, anya, tényleg!!!!! És ez az érzelmi löket kicsit megríkatta. Szerintem semmi probléma! :-)
4/5 anonim válasza:
Igen, en is azt gondolom, amit az ovoneni irt elottem, mert teljesen jol irta. Az en kisfiam, amikor beszoktatas volt a bolcsiben, egesz vegig jol eljatszott, nem sirt egyaltalan, de amikor ertementem este, es meglatott, oromeben vagy attol, hogy hirtelen ott voltam es leesett neki, hogy mar regen latott, hirtelen sirva fakadt. Mert eszebe jutott, hogy mennyire hianyoztam neki. De az nem azt jelenti szerintem, hogy a mamanal ne erezne magat jol a kisfiad. Egyszeruen csak a hirtelen jovo erzelmek sirasban jottek ki nala.
5/5 anonim válasza:
Azt mondják, hogy ha a kisgyerek sir, ha anya elmegy vagy megérkezik, az egészséges, mert azt jelenti, megfelelően kötődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!