Ezzel le tudom kötni a gyerekek figyelmét?
Figyelt kérdés
Pénteken ( december 6 ) több gyerkőc jön hozzánk, hogy együtt várjuk a mikulást. ( Ovisok, kisiskolások ).
Arra gondoltam, hogy meseolvasással töltjük a várakozási időt, míg megérkezik a mikulás.
Találtam egy mesét, mely pont témába illő, de nem tudom, hogy leköti-e őket. Szerintetek?
A mese itt: [link]
2013. dec. 3. 09:39
1/4 anonim válasza:
Bocs, de szerintem ez az iromany nagyon gaz, nagyon rossz a megfogalmazas, szetfolyik a tortenet, keves a szokincs, stb. En soha nem olvasnek ilyet a gyereknek. Olyan, mintha valaki csak elmondja, amit epp kitalalt, semmit nem javitva ezen. Nekem nem tetszik. Szerintem ennel szebbet is ki tudsz talalni magadtol.
2/4 anonim válasza:
Énekeljetek inkább mikulásos dalokat. Nagyon sok van és ebben a korban imádnak énekelni és közben ugrándozhatnak is, nem kell egy helyben ücsörögni. Ülnek eleget az iskolában, oviban
3/4 anonim válasza:
Szerintem pedig jól összeszedett mese, amit szívesen olvasnék a saját gyerekemnek is. Én nem érzem benne az erőltetettséget, a szókincshiányt. Ráadásul ráhangolja a gyerekeket a mikulásra.
4/4 anonim válasza:
Nagyon jó ötlet és klassz a mese. Közben persze lehet mikulás dalokat is énekelni, esetleg készíthetnek a gyerekek a mikulásnak kisebb ajándékot ( rajzot, kis figurákat stb. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!