Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen játékokkal lehet...

Milyen játékokkal lehet lekötni 4 éves gyerekek figyelmét szülinapi zsúron?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lányom november 24-én lesz 4 éves. Szeretné, ha meghívnám néhány barátját (max 4-5 főt), akivel együtt ünnepelhetne majd. (Most volt ő is szülinapi bulin, és nagyon élvezte.) Kicsi a lakásunk, a kert se túl nagy, ráadásul az idő sem biztos, hogy kedvezni fog, és úgy gondolom, beszorulunk a lakásba. Még nem tartottunk ilyen zsúrt, van elképzelésem, de jól jönne néhány játékötlet, mivel lehetne jól lekötni 4-5, hasonló korú gyerkőcöt.

Segítségeteket, ötleteiteket előre is köszönöm!

2009. nov. 3. 10:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Nálunk mindig minimum 4 en vannak, mert a családban 6 4éves is van!Rajzolással, lufival, barbikkal, amikkel a lányod amgy is szokott játszani!Kapcsolj zenét, táncizzanak!El fogják foglalni magukat!
2009. nov. 3. 10:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. nov. 3. 15:10
 3/6 anonim válasza:

Szia!

Én tartottam már ilyen foglalkozásokat óvodában,játszóházban is.

Pár ötlet:

-szobrok-szobrok változzatok(a gyerekek körben szaladgálnak,mikor azt mondod hogy szobrok szobrok változzatok,mindenkinek meg kell állni,valamivé át kell változni,el kell nekik mondani hogy a szobrok nem beszélnek,nem mozognak...ez főleg akkor jó játék,ha már nagyon bepörögnek)

-székfoglaló(zenére)

-tűz,víz,repülő

-aludjatok kis törökök(játékból felülnek a repülő szőnyegre,körbe sétálnak,ha azt mondod aludjatok kis törökök ,törökülésbe kell ülniük és elkel aludniuk,mindenkit végigkérdezhetsz mit álmodott)

-memória játék

-szigetes(újságpapírokat vagy színes lapokat raksz le,körbe sétálnak zenére,ha megáll a zene rá kell állni egy szigetre,szülinapon inkább ne vegyetek ki lapokat,hogy minél több legyen a sikerélmény)

-bábszínház(pl a 3 pillangó meséje)

-lehet tombola sorsolás is:)..kinder tojás dobozokba rakj szines papírcsíkokat,minden gyerek húzzon egyet,a lényeg hogy mindenki nyerjen pl.apró csokit,nyalókát,matricát

Remélem találsz benne jó ötletet,ha kérdésed van szívesen válaszolok!Jó szülinapozást!!!

2009. nov. 4. 11:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Húúúú, ezek nagyon jók voltak. Köszönöm szépen.

A székfogllaó nekem is eszembe jutott, meg a szobros játék. De mi az a tűz,víz,repülő? Nem ismerem.

Köszi!

2009. nov. 4. 13:08
 5/6 anonim válasza:

Szia!Örülök hogy tetszenek:).A TŰZ,VÍZ,REPÜLŐ...egy olyan játék hogy ha azt mondod tűz le kell guggolni és összedörzsölni a kezüket, mint aki tűz mellett melegszik,a víznél fel kell mászni valahova(én azt javaslom,valami alacsony székre vagy ágyra,nehogy leessenek)a repülőnél le kell feküdni a földre,a kezüket tárják szét.Tetszés szerinti sorrendben mondhatod a gyerekeknek.Ha kellenek dekorációs ötletek itt találsz www.gyermekvilag.5mp.eu vagy www.ovoda.hupont.hu

Szia

2009. nov. 4. 14:12
 6/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Még 1x köszönöm a segítséged!

Üdv!

2009. nov. 5. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!