Milyen játékokkal lehet lekötni 4 éves gyerekek figyelmét szülinapi zsúron?
Sziasztok!
Lányom november 24-én lesz 4 éves. Szeretné, ha meghívnám néhány barátját (max 4-5 főt), akivel együtt ünnepelhetne majd. (Most volt ő is szülinapi bulin, és nagyon élvezte.) Kicsi a lakásunk, a kert se túl nagy, ráadásul az idő sem biztos, hogy kedvezni fog, és úgy gondolom, beszorulunk a lakásba. Még nem tartottunk ilyen zsúrt, van elképzelésem, de jól jönne néhány játékötlet, mivel lehetne jól lekötni 4-5, hasonló korú gyerkőcöt.
Segítségeteket, ötleteiteket előre is köszönöm!
Szia!
Én tartottam már ilyen foglalkozásokat óvodában,játszóházban is.
Pár ötlet:
-szobrok-szobrok változzatok(a gyerekek körben szaladgálnak,mikor azt mondod hogy szobrok szobrok változzatok,mindenkinek meg kell állni,valamivé át kell változni,el kell nekik mondani hogy a szobrok nem beszélnek,nem mozognak...ez főleg akkor jó játék,ha már nagyon bepörögnek)
-székfoglaló(zenére)
-tűz,víz,repülő
-aludjatok kis törökök(játékból felülnek a repülő szőnyegre,körbe sétálnak,ha azt mondod aludjatok kis törökök ,törökülésbe kell ülniük és elkel aludniuk,mindenkit végigkérdezhetsz mit álmodott)
-memória játék
-szigetes(újságpapírokat vagy színes lapokat raksz le,körbe sétálnak zenére,ha megáll a zene rá kell állni egy szigetre,szülinapon inkább ne vegyetek ki lapokat,hogy minél több legyen a sikerélmény)
-bábszínház(pl a 3 pillangó meséje)
-lehet tombola sorsolás is:)..kinder tojás dobozokba rakj szines papírcsíkokat,minden gyerek húzzon egyet,a lényeg hogy mindenki nyerjen pl.apró csokit,nyalókát,matricát
Remélem találsz benne jó ötletet,ha kérdésed van szívesen válaszolok!Jó szülinapozást!!!
Szia!
Húúúú, ezek nagyon jók voltak. Köszönöm szépen.
A székfogllaó nekem is eszembe jutott, meg a szobros játék. De mi az a tűz,víz,repülő? Nem ismerem.
Köszi!
Szia!Örülök hogy tetszenek:).A TŰZ,VÍZ,REPÜLŐ...egy olyan játék hogy ha azt mondod tűz le kell guggolni és összedörzsölni a kezüket, mint aki tűz mellett melegszik,a víznél fel kell mászni valahova(én azt javaslom,valami alacsony székre vagy ágyra,nehogy leessenek)a repülőnél le kell feküdni a földre,a kezüket tárják szét.Tetszés szerinti sorrendben mondhatod a gyerekeknek.Ha kellenek dekorációs ötletek itt találsz www.gyermekvilag.5mp.eu vagy www.ovoda.hupont.hu
Szia
Szia!
Még 1x köszönöm a segítséged!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!