Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 évesnek ilyen? Tud már vele...

5 évesnek ilyen? Tud már vele kezdeni valamit?

Figyelt kérdés
[link]
2013. nov. 29. 07:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Van, amelyik 5 éves tudna vele rendesen játszani, de ennek ellenére nem javasolt, mert megtanul EGY bizonyos betüformát, amit utána az iskolában nem fogadnak el jónak, és csak problémája lesz belöle, mire átszokik az itt megköveletre.
2013. nov. 29. 07:45
 2/6 anonim ***** válasza:

Határozottan ne! Nyomtatott kisbetűkkel ne írjon, csak ártanál vele.

Tanító néni vagyok és egy ötéves anyukája.

2013. nov. 29. 07:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne! Ezt senkinek se!!! Nagy hülyeség. Nem is értem hogyan engedélyezhettek ilyen baromságot! (szintén egy pedagógus)
2013. nov. 29. 08:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Tudna vele játszani, persze, de én nem vennék neki ilyet. Miért kell már ötévesen az írást erőltetni? Nem ráér egy év múlva, vagy kettő, bekerülni a taposómalomba, a teljesítménykényszerbe?
2013. nov. 29. 13:41
 5/6 anonim ***** válasza:

pont ugyanazat akartam írni mint a 4-es!

Minek kell ilyenekkel traktálni már egy 5 évest??Nem ráér megtanulni írni majd a suliban??

Vekerdy mondta:Iskolába nem óvodások mennek hanem iskolások?

2013. nov. 29. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Én sem venném meg a fiamnak.

Az én fiam 4,5 éves a nyár közepén kezdett el színezni addig nem érdekelte.Most kb 1 hónapja pedig betűmániás. :)

Minden nap elmondja,hogy "anya én most nem rajzolok és nem színezek,hanem írok."Teljesen magától tanulta meg a betűket.Persze mikor megkérdezi,hogy anya ez milyen betű megmondom neki,de úgy nem volt tanítva,hogy na gyere most írni tanulunk.

Egy csomó betűt felismer már akármerre megyünk.

Kb 1 hete álltunk a pénzautomatánál egyszer csak hallom,hogy a gyere betűz..A T M . Persze még csak a nagy nyomatott betűket ismeri fel. A, P, O, K, I, M, T,V,S,

De mint írtam senki nem tanítja, és nem is tervezi,bőven ráér majd az iskolába erre.

2013. nov. 30. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!