Csak én találok normális babát a kislányomnak?
2 éves lesz, szeretnék neki valami szép hajasbabát venni, nem kell, hogy legyenek extra funkciói, max tudja becsukni a szemét, és legyen szép haja, lehessen fésülgetni. Van egy Baby Bornunk (nem vagyok tőle hasra esve), vannak kiegészítőink is. De már pár boltban szétnéztem és egyszerűen nincs ilyen. Pipipopótól és táraitól kiráz a hideg, az ára is nagyon húzós, de még tetszeni sem tetszenek (valami barna fiús hajú babát láttam, borzasztó volt, 15 ezerért). Talán még a Götz babák a legjobbak, amiket láttam...
Ötlet? Olcsóbb, noname baba is megfelelne, valaki látott, vett ilyet mostanában?
Köszönöm mindenkinek a választ!
Kedves utolsó, én is rátaláltam erre az oldalra, és találtam is rajta tűrhetőt, Simba babákat. Nem tudom minőségre milyen lehet, mutatósnak mutatós így, és az éneklős verziót boltban már láttam is, elég hamisan énekelt :)))
De hátha látok beszélőset is, megnézem közelebbről, mert mindent "tud" amit most szeretnék, és árban is nagyon szuper.
A tescos Emmi babát is láttam már korábban, arra is gondoltam, ez is tetszett, (csak elbizonytalanodtam, mert hajasra emlékeztem, viszont a múltkori katalógusban nem hajas verzió volt, azóta pedig nem jártunk arra, de akkor jól emlékszem, van hajas is) annak sem voltam biztos a minőségében. Akkor tűrhető?
Ez a baba tetszik egyébként a legjobban, mintha a kislányomról készítették volna :) Csak hát itthon nem lehet kapni :(
4-5-ös vagyok, Amazonról lehet Magyarországra rendelni, 10EUR a standard posta, expressz szállítással 22EUR, megnéztem.
Nagyon szépen köszönöm!!!
Lehet, hogy meg is rendelem, még főleg hogy itt olcsóbb, még postával együtt is olcsóbbra jön ki, mint egy hasonló zapf baba itthon...
Bár kicsit idegenkedem a külföldi váráslástól (annyira nem vagyok perfekt németes, és az is régen volt, hogy használnom kellett), de majd átböngészem!
Nagyon örülnék neki....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!