Normális, ha 3 éves kislányomnak csak 2-3 naponta van széklete?
Nem tudom, hogy normális-e, de az én kislányom is már jó ideje 2 naponta kakil, van amikor 3 naponta, teljesen normálisat, és neki sincs semmi baja. Lehet, hogy lassabb az emésztésük, és ezért. Egyébként meg én sem szoktam minden nap, lehet hogy ilyen fajták vagyunk.
Én úgy tudtam, hogy a székrekedés az, amikor visszatartja a székletet, vagy nem tudja kinyomni, mert kemény, ilyet nem hallottam, hogy 48 órán belül.
Utolsó hozzászóló: Menj a pics-ába, egyáltalán nem vagy vicces, 4 napos romlott tejet adjon a 3 éves kislányának? Normális vagy?
Nem feltétlen jelent gondot ennyi idősen (sőt később sem), de ennyi idős korban ez általános jelenség. Ettől függetlenül a napi 1 széklet elvárható lenne, kérdezd meg a dokit, hogy mi a stájsz, ha nincs baja a gyereknek, akkor lehet próbálkozni különféle dolgokkal. (mint pl rost bevitel növelése)
4-es válaszoló: köszönöm szépen!
Igazad van, én nem is méltattam válaszra, nem megf.satni akarom szegény gyereket. Amúgy mostanában rendben van (kopp-kopp), minden nap és magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!