6 hónapos kislányomnak hány ml teát kéne inni naponta?
Az én lányom is azt issza, csak feleannyit teszek a vízhez, mint amennyit ír.
Vagy almalé-víz (felesben). A sima vizet nem issza meg.
Amúgy ő is 6 hónapos, naponta olyan 2-3 decit iszik meg minimum. De van, amikor 4 decit is megiszik.
Miért nem vizet iszik? Ha egész nap iszogatja az előre ízesített teát, el fognak romlani a fogai. Ha még nincs foga, a fogkezdemények ott vannak az ínyében, rossz fogai lesznek. Csak az édes, édesített ízeket fogja kedvelni, és jön a többi probléma....
Úgy teszel, ahogy jónak látod, ez az én véleményem.
Utolsó vagyok.
Akkor ízesítetlen teát, pl: mecsek Baby adnék, és igenis próbálnám a vizet, és minél kevesebb granulátumos teát. Nehéz, de úgyis annyi "vackot" fog később enni,inni (nemcsak a te gyereked, az enyém is, mindenkié) hogy legalább a cumisüvegből, állandóan ne az édes tea rongálja a fogait.
Nem kell azt tenni, amit én írtam, de én így gondolom helyesnek. Annyi bajt okoznak a fogak egy életen át, amennyire lehet, ne rontsuk el mi magunk.
Meg az édesített tea eltelíti a gyomrát, nem eszik, keveset eszik,stb....
Sok sikert!Mindenki tegyen úgy, ahogy jónak, könnyebbnek látja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!