6 hónapos kislányomnak hány ml teát kéne inni naponta?
Elolvastam amit írtál, ezért írtam, h próbálnám:)
Hogy én hogy csinálnám? Minden ivás előtt megkínálnám vízzel, egyre hígabbra készíteném el a granulátumost.
Persze, h kell a folyadék, főleg ebben a melegben, nem az a cél, h nekem legyen igazam és ne igya meg a teát, ha már a vizet nem issza. Írtam, h nehéz, tudom, h a legjobbat akarod neki, de én próbálnám lassan, fokozatosan a tea helyett a vizet adni.
A víz is annyi féle lehet: felforralt-lehűtött csapvíz, Jana, Szentkirályi-baba, és még biztos van. Ha másfélét próbálnál? Csak ötlet.
15:20-as válaszoló vagyok.
Én is próbálom leszoktatni a kislányomat a cukros löttyről. Nem egyszerű, mert a vizet nem nagyon szereti. De mostanában pl. evés után csak vizet adok neki, olyankor már megissza.
A többi ivásnál (ő mindkét alvás előtt megiszik kb. 120-150 ml-t) viszont még mindig nem kell neki a víz. Igyekszem egyre kevesebbet tenni, de ha éppen csak van benne, már nem kell neki.
Szerintem a fokozatosság a jó elv, csak nem fog menni 2 nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!