Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hol tudnék venni normális...

Hol tudnék venni normális hajasbabát a kislányomnak?

Figyelt kérdés

3 éves születésnapjára Barbie babát (!) kért a lányom. Mivel az összes kis barátnő azt kapott körülötte.

Na barbie - vagy hogy kell írni - babát, nem veszek a gyerekemnek az biztos! Egyrészt, mert nekem sem volt, másrészt, mert elérhetetlen testképet közvetít.

Megegyeztünk, kap másmilyen babát, lényeg, hogy szép hosszú haja legyen, amit lehet fésülgetni. Szétnéztem már pár helyen, de csak ilyen nagyfejű, torz szülött babákat találtam, normális, hajas babát sehol sem.

Ha esetleg valaki tudna gyártót, vagy boltot javasolni, azt megköszönném.

2012. szept. 17. 18:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia! Nem tudom mennyire szereted a kézműves termékeket.. Hirtelen ezeket találtam, amik hajasak és (szerintem) szépek. <3 :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

No, nem linkelgetek tovább, tudsz keresni az oldalon, ha ezek tetszenek! Remélem tudtam segíteni! :)

2012. szept. 17. 19:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Találtam egy ilyet, nem tudom tetszik-e. Ha még lesz időm, keresek. Igazából a Götz babák nagyon szépek, de az áruk horrorisztikus.

2012. szept. 17. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!