S. O. S! Kruppos a gyerekem. Mikor szakadozna fel?
barátnőm kislánya kruppos már 2 éve, nekik eddig kivétel nélkül kórház lett a vége :( télen havonta 3-4 napot bent töltenek :(
nálunk egyszer volt ugató köhögés, kruppra gondoltunk de végülis más volt, de mi is 1 hetet aztán kórházban töltöttünk, nálunk sajnos szövődménye lett :(
gondolomnem erre számítottál, de kívánom, hogy ti megússzátok! mielőbbi gyógyulást!
az éjszaka rosszabbodik a krupp, ekkor felöltözteted és kiülsz vele a hidegbe, mert ott jobban kap levegőt
nálunk 1,5 hete volt krupp, megúsztuk kórház nélkül, 2 nap múlva szakadt fel, onnantól nyugodtam meg, soha nem örültem még ennyire egy igazán ronda hurutos köhögésnek, mint akkor. Azt mondta a doki, hogy ha már hurutos, akkor nyertünk. Nálunk enyhe lefolyású volt, nem kellett rectodelt és ventolin sem, bár mindkettő van itthon, calcimusc és inhalálás elég volt
éjjel legyél éber, nyugtasd ha köhög, mert ilyenkor az amúgy is beszűkült légutak még szűkebbek lesznek a sírás hatására
szóval ma még nem fog elmúlni, 2-3 nap izgalom, ha pedig kórház, akkor általában 3-4 napig tartanak bent titeket
Kedves első válaszoló igen nem erre számitottam de sajnos nem tudjuk elkerülni ha beküldenek minket.
Kedves Második válaszoló remélem mi is megússzuk kórház nélkül.Köszönöm a tanácsokat megfogadom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!