Miért utasít el ennyire a gyerekem?
Nemtartanám vészesnek ezt
Egész nap veled van gondolom..Az Apa viszont ritkán van otthon.Ne aggódj.most kicsit Apa hiánya van lehet.ez még nem elutasítás
Kisfiam 16 hós..ő is így van ha apja este 6kor hazaér.én utánna akár bármit csinálhatok..
Egyik ismerősöm kislánya pont ilyen.De ő még sokszor fel sem találja magát mikor nincs otthon az apja, és nem nagyon játszik el az anyjával.
Ne aggódj e miatt szerintem,kellenek apás idők is:)
És amúgy meg szerintem tök jó,ha most megalapozzák a jó apa-lánya kapcsolatot,mert gondolj bele tinédzser korban biztos hozzád fog húzni.Ez apának is fontos,hogy legyen erős kapocs a lányával!És mikor alakítsák ki ha nem most?
Attól még szeret téged ne aggódj:)
Én ilyen voltam - és ilyen is maradtam.
A gyerekek óhatatlanul jobban kötődnek az egyik szülőhöz, és kislányoknál ez leggyakrabban az apuka. Nincsen ezzel semmi baj, és nem jelenti azt, hogy téged ne szeretne.
Természetesen, az életkora és életritmusa változásával az is változni fog majd, hogy mikor épp kihez megy többet, ha kell valami.
3 lányunk van, és ez tök jellemző.
A 4 éves épp tegnap jelentette be, hogy hozzá akar menni feleségül. :)
Mindhárom nagyon apás, de pl. nálunk volt olyan, hogy elmentem másfél napra otthonról, na utána rám voltak tapadva.
A nagy épp ma mondta hogy mennyire szeret, a középső meg pár napja, hogy engem szeret a legjobban. :)
Mindent jól csinálsz, kivéve ha emiatt emészted magad. Fontos tudatosítani, hogy nem vagytok egyenrangú felek, tehát a féltékenykedés itt hülyeség lenne.
Persze az normális, hogy egy-egy elutasítás nem esik jól, de ők még nagyon a pillanatnak élnek.
Ha apa megenged egy kocka csokit, de anya nem, akkor anya a "gonosz" és fordítva ugyanez, de ez csak arra a 10 percre szól, aztán minden megint a régi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!