Csak az en gyerekem csinalja ezt?
4 hete ovodas a fiam, de sokszor azt erzzem, meg orulok ugy viselkedik.
Ha a furdobe megyek ordit, ha az udvarra ordit, ha nem latt egy percig ordit, ANYUCI, ANYUCI.
Ha valaki hozza szol sir, ha el megyunk valakikhez akiket mar ismerunk, es jatszot is a gyerekekkel csak ul az olembe es el bujik. Ha fel allok, fel kell vegyem mert o elfaradt.
Szoval, teljesen ki csereltek,miota ovodas nem ismerek ra.
Most nem is jar ovoba mert beteg, aztan ha meg gyogyul es megyunk akkor ott sir, reggelente.
Azt vettem eszre nagyon hisztis lett, de ez a sok siras az oruletbe kerget.
Egesznap nincs ovodaba csak delig, 4 es fel orat van oviba.
Az ovodaba sir minden reggel, alitolag amig latt.
Nem akar jatszani, senkivel, baratkozzni sem.
A 4 es fel ora alatt max egy orat ha jatszik a tobbiekkel.
A csuzdanal is, ha kint vannak nem engedi el az ovoneni kezet.
Az ovono szeretim mondta nekem, mert ugyes , nagyon oda figyel mindenre, csak meg nem tud feloldodni.
Ez volt régebben az én kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Borzasztó időszak volt. 2 hónap kellett a beszokáshoz (betöréshez). Februárban kezdte - már nyár elején is "szerette" a bölcsit. Most már imád odajárni, vannak kis cimborái, rengeteget beszél a bölcsis élményeiről.
Nagyon nehéz nekik az elszakadás - szeresd/szeretgesd nagyon sokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!