Mennyit sír/nyávog naponta a 4,5 - 5 év körüli gyerkőcötök?
4 éves múlt a fiam,és lassan azt érzem,hogy megyünk vissza a hisztikorba,amit szépen abbahagyott egy fél éve
mindenért nyavalyog,nyávog,hisztizik.ha valami nem úgy van ököllel üti a fejét,sokszor sír is.nem tudom mi lelte,továbbra is nagyon szeretjük,figyelünk rá,foglalkozunk vele,nem szenved hiányt semmiben,sőt
csak hát egyke,nem is lesz tesó,és nagyon akaratos
ha erélyesen rászólok,abbahagyja,de ha a fejét üti,na az kiborít engem is
ja és olyan,mint a pereces,egyet hajt.csak mondja és mondja és mondja.ez akkor van,ha mesét akar nézni és nem engedem
Én gyerkőcöm mostanában olyanokon sír, hogy nem is értem.
Például kér egy vajaskenyeret. Én megcsinálom, de nem figyelek, és rádobok egy párizsit is. Erre elkezd ordítva sírni, hogy de anya én vajaskenyeret kértem. Pedig hát szólhatna szépen is, hogy vigyem a fenébe a párizsit.
Ha nem sikerül valami, mert bénázik, akkor is sír.
Alapvetően mostanában olyan sokat nyávog és sír, pedig ő sem volt ilyen, határozottan aranyos és kedves gyerek volt.
Hétfőn lesz 4 éves a fiam.
A hiszti mennyisége általában attól függ, aludt-e délután.
Ha nem, és sok volt az inger, jöttek nagymamák, voltak játszótéren stb., akkor biztosan lehet számítani valami orbitális hisztire.
Ez ált. 10-15 perc, és olyasmiből fakad, hogy pl. hétfőre elfogyott a hétvégén készített fasírt, pedig ő azt akart vacsorázni. 10 percig magából kikelve üvöltött velem, hogy most azonnal menjek, vegyek darált húst (!), és süssek neki. Persze este fél 8-kor............
Ha jó kedvemben talál, akkor csak megsimogatom, mondom neki hogy tudom, hogy fáradt, és megvárom amíg magától befejezi.
Ha én is nyűgösebb vagyok, akkor tovább tart, mert rászólok, egyre hangosabban, ami ugye őt csak hergeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!