A ti gyerkőcötök hogy viseli ha zenét hallgattok? 3 éves lányom mellett semmilyen zenét nem lehet hallgatni. Most pl. karácsonyit kezdenék, de nem tudok A Hé mr. Hóember című kedvencet bekapcsoltam, erre sírva fakadt. Hogy szoktassam hozzá?
Ajánlották a Szürke patást, nem is ilyen lassú szám. Másfél perc után már nyafogott, hogy ő nem hallgatja. Mióta megszületett, szóltak a zenék, de már jó ideje csak néhány vidám mesezene mehet, meg ilyen L.L.Junior, stb.. Semmi, ami kicsit érzelmesebb, vagy valami... Adjatok, valami tanácsot, kérlek!
Köszönöm!
Hát lehet hogy nem tetszik neki amit te hallgatsz. Ha más viszont tetszik, akkor azt jelenti hogy nem utál zenét hallgatni.
Az én lányomnál is csak az a zene mehet amit ő szeret. Pitbullt és Nicki Minajt szereti, meg az Alma zenekart, meg még más pörgősebb zenét, magyar népzenét, de a lassú számokat ő sem szereti. Csak aminek ritmusa van és lehet rá táncolni.
4 éves
enyémnek semmi baja a zenével, autóban együtt énekelünk.
mondjuk itthon csak gyerekzene megy, halász judit, alma, stb
Hát az említett zenéktől én is sírok, kínomban :D. Lehet a gyereknek egyszerűen csak más az ízlése.
A mieink mellett metal, rock szól, és jól alszanak vagy édesen rázzák a fejüket meg ugrálnak. A gyerekdalokat (a normálisakat is szeretik.)
Ez érdekes...én fiam is 3 éves,nagyon szereti pl Bocellit, de a gyerekdalokat is a youtube-ról,viszont ha én éneklek azt legtöbbször leállítja...kéri,hogy hagyjam abba :/ pedig nincs borzalmas hangom és kiskora óta éneklek neki :)
érdekesek a gyerekek...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!