Egymás nemi szervének vizsgálata 4-5 évesen. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kislányom 5 éves, nálunk volt ovodástársa 4 éves. Fenn a galérián vannak, arra megyek fel hogy kislányom bugyija lenn, akisfiú meg nem láttam mit csinált, gondolom megnézte.Nem csináltam "jelenetet" csak szóltam nekik hogy most már lenn játszanak, le is jöttek és mintha mi se történt volna. Gondolom ez valamennyire természetes. De mégis fura nekem.
Mit mondjak a lányomnak? Mondjak neki valamit? Csak kéne. Vagy mit tegyek?
2013. nov. 22. 17:31
11/12 anonim válasza:
Szerintem jól kezelted a dolgot, esetleg annyit lehet hozzátenni ha újra felmerül valamiképp a dolog, hogy a másikét megfogni viszont nem szabad (elég az magyaráztnak, hogy kosz miatt fertőzés stb).
ennyi, nem kell túlspirázni.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. nov. 25. 10:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!