Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kancsalság vizsgálata hogy...

Kancsalság vizsgálata hogy zajlik? Mennyi idő?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 5. 00:43
 1/3 anonim ***** válasza:

1 perc. A gyerekhez hozzá sem nyúltak!

Leült a gyerek egy székre, a doki 1 méterről egy fényképező géppel, vagy kamerával lefényképezte a gyereket, a műszer egyből át vitte a képet a számítógépre, és ott a gépen a doki megmérte a két szem közötti távolságot, a két szem tengelyét, állását...

Nem kell tőle félni, nem fáj, hozzá sem ér a doki!

2013. ápr. 5. 07:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Az de jó, amit az első írt. Én kancsal vagyok és a testvérem, sőt a két unokatestvérem is az. Mivel fent áll az öröklődés veszélye, ezért, mikor utoljára voltam szemészeten azt tanácsolta a doktornő, hogy vigyem el a kisfiamat is. Nekem ő azt mondta, hogy ugyanúgy pupillatágítással tudja biztosra megállapítani, hogy fenn áll a lehetőség. Egyelőre nem látszik nála semmi, nálam az ő korában egyértelműen látszott. Akkor ez úgy tűnik, hogy orvosa válogatja, hogy hogy történik.
2013. ápr. 5. 08:50
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nekem anyukám az és most a gyerekem is.

Anyukám vmi pupillatágítást, vonalzószerű eszközzel való méregetést, szemeltakargatást emleget, de azt mondja, rég volt, nem emlékszik már nagyon rá.

2013. ápr. 5. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!