Ti mit csinaltok a kinott ruhakkal? Mar nem tudom hova rakni.
Eladom őket, vagy a védőnőnek viszem el, ő tudja, hogy kinek van rá szüksége.
A mai világban ha párszáz Ft-ot kaphatsz is egy ruháért, akkor inkább azt használod ki, minthogy jótékonyságból a teljesen hibátlan, klassz cuccokat a Vöröskeresztnek vidd. Vagy pedig olyan ismerősnek adod, akit kedvelsz.
Már az is szép, hogy valakinek egyáltalán eszébe jut a Vöröskereszt.
Amiket lehet, azokat eladom neten, pl. vaterán, vagy facebook-os csoportban (van egy csomó ilyen). Mondjuk már beletanultam, hogy nem biztos, hogy elég egyetlen egyszer meghirdetni, lehet, hogy 1-2 hónap alatt megy csak el. Ami ez után is megmarad, azt adományba szoktam elvinni gyermekotthonnak, vagy hasonló helyeknek.
Ismerős nincs, akinek oda lehetne adni, sem rokon, de ha lenne, akkor persze tőlük is megkérdezném, hogy kell-e valami.
Néhány dolgot azért megtartok, ami már nagyon a szívemhez nőtt, de tényleg nem sokat. Pl. pici takarót, első nyári sapit, egy-egy kedvenc pólót, hogy majd ha egyszer lesz kistesó, akkor használhatja, de mivel olyan nagy lesz közöttük a korkülönbség, nem szeretnék 8-10 évnyi ruhát tárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!