Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki mennyit jatszik a gyerekeivel?

Ki mennyit jatszik a gyerekeivel?

Figyelt kérdés
Legyenek el ketten ha van teso, vagy akkor is kell oket szorakoztatni?? hogy gondoljatok?? kivancsi vagyok.En anno elvoltam tesommal es a baratnokkel. A fiaim 2 es 5evesek, utban a harmadik legenyke. A kisebb nagyon anyas, de o meg azt mondom kicsi ... a nagyobb viszont rszi a nyakunkat, nem tudunk apaval ket szot beszelni nyugodtan, csak o o mindig :( jatszunk vele, stb... el van z ocsivel is de ha leul az ember jatszani egyszer vele, onnantol eszi a nyakat. Vajon hol a hatar, csak a gyerek mindenek felett ?? nem kene nekik sajat magukat feltalalni? eljatszani? tapasztalatokat , velemenyeket varnek.
2013. nov. 20. 21:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Kedves 10-es! Most utott szoget a fejembe, amit irtal. Velem se ultek le a szuleim jatszani. Tisztan emlekszem egy esetre 5 eves korombol, amikor leult velem apukam jatszani valamit este fekves elott. Orultem, mint majom a farkanak, irto ritkan esett meg ilyen... Wcre kellett volna mennem, de tudtam, hogy kimegyek a wcre, akkor apa elmegy es lottek a jateknak. Igy hat tartogattam tartogattam egeszen addig amig be nem ment a pizsama alsoba... Kerdeztek, hogy miert nem mentem wcre, de meg sem mertem mondani. Nem akarom, hogy a gyerekeimben ilyen erzesek legyenek, ezert halogatok en is mindent a kozos jatek kedveert es ezert nem vasalom en sem a ruhainkat (ingeket kiveve persze). :-)
2013. nov. 21. 13:19
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen valóban jó a második cikk, régóta nem vasalok :D ennyi mosás után képtelenség. Hát az, hogy apával kettesben eljárni elég nehéz ügy, nem sorakoznak annyira a mamák, papa. Ha kell vigyáznak de csak előre leegyeztetve és nem önszántukból ami zavar is :( mindig kérni kell :( ne legyen otthon rend tisztaság? Ez a legnagyobb bajom mert engem igen is frusztrál a kosz a rendetlenség, nem vagyok tisztaság mániás félre nem értsétek úgy közép út! Van aki ezen is ledermed, hogy nem vasalok képes éjszaka vasalni :D hát egészségére. Ami persze nagyon gyűrödt az vasalás. Szóval próbálok délelőtt megcsinálni mindent, hogy du már legyen egy kis idő. Szívesen játszom velük és apa is, csak arra lettem volna kíváncsi hol van a határ, mert minél többet játszunk velük úgy veszem észre annál kevesebbet vannak el utána ketten az öcsivel, persze a kisebb 2 és féléves, kicsi még anyás nagyon ( a nagyobb is eléggé ) emiatt ő még nem nagyon van el amíg a tesó oviban van. Látom másnál is van ezzel gond, a tisztaság meg a rend otthon azért sztem kell mert ez is azért egy példa a sok közül, hogy legyen igen is igénye a rendre én ezt vallom. Valóban régen kint bandáztunk, fára másztunk,játszótereztünk, bringáztunk de nagyot fordult világ, annyi a rossz ember :( szerencsére kertes házban lakunk, elég nagy játszó terük is van ... ilyenkor télen már nehezebb a dolog...hú ez hosszúra sikerült. De legalább gondolatokat cseréltünk :)
2013. nov. 21. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!