Mi a véleményetek a gyermekeknek készült étrendkiegészítőkről, vitaminokról?
Az a véleményem, hogy van olyan gyerek, akinek egyszerűen muszáj. Mint pl. az én 5,5 évesem, aki állati válogatós, alig néhány ételt eszik meg. Supradyn kids omega 3-at kap.
Meg is szoktam kapni a magamét, mert nem tömöm hallal, gyümölccsel, zöldséggel :)
Ha arra vagy kíváncsi, hogy veszélyesek-e, sztem nem, ha annyit adsz neki, amennyi az előírás.
sajnos a mai világban muszály adni a gyereknek mégha változatosan eszik is!A mai gyümölcsöknek,zöldségeknek közel nincs annyi tápértékük mint 30-40 évvelezelőtt!
Egy gyermek napi c-vitamin szükséglete 6-800 mg/nap!Ehhez kb 1 kg-ó citromot vagy 10 kg-ó almát kellene megenni hogy ezt a mennyiséget fedezni tudjuk!(Dr:Lenkei könyvben volt ez tehát nem légből kaptam)
Én c-vitamint 3x200 mg-ot adok plusz Forever Kids tablettából egy nap!
öö..lemaradt egy nap egyet!
3,5 éves amúgy
hülyeség
Nem kell hagyni hogy válogasson. HA nem tetszik neki valami akkor éhenmarad ha meg enni akar mindenáron akkor meg zabál. Én így voltam mindent szeretek. Ez nem emberfüggő hanem nem szabad finnyázni hagyni a gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!