Oltáspártiak, beadatjátok az influenza elleni oltást?
Ikreim vannak. Nekik nem adatom be, de én felvettem. De csak azért, hogy még véletlenül se essek le a lábamról, mert azt 2 pici mellett nem tehetem meg. Persze attól kisebb megfázásaim lehetnek, de nem szeretnék komoly influenzával ágynak esni.
Szóval, ezért.
Magamat (várandós vagyok) és a fiamat sem oltatom.
A férjem beoltatja magát, mert januárban születik a kicsi, valószínű, hogy idén is, ha lesz járvány, csak így fogják engedni az apás szülést. Ők céges keretek között ingyen kapják.
Mondjuk, hogy 10 hónaposan nem volt még beteg, az nem nagy kunszt, de kívánom ennek a válaszolónak, hogy maradjon is így ilyen egészségben a babája.
Az ovi egy fertő, ott mindenki mindig beteg.
Azt nem tudjátok esetleg, hogy az nem hátrány, hogy előző években be voltak oltva, idén pedig nem? Nincs valami olyasmi, hogy kimegy a védőoltás hatása, és akkor hirtelen lebetegszenek, ha rájuk köhögi valaki az influenzát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!