Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Oltáspártiak, beadatjátok az...

Oltáspártiak, beadatjátok az influenza elleni oltást?

Figyelt kérdés
Eddig minden évben kapták a gyerekeim (ovis korúak) és én is, de most nagyon gondolkodom, hogy nem. Tanácstalan vagyok, adnátok tanácsot?
2013. nov. 19. 17:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2 fiamat beoltatam elene ,kutya baju se lett töle .
2013. nov. 20. 06:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Ikreim vannak. Nekik nem adatom be, de én felvettem. De csak azért, hogy még véletlenül se essek le a lábamról, mert azt 2 pici mellett nem tehetem meg. Persze attól kisebb megfázásaim lehetnek, de nem szeretnék komoly influenzával ágynak esni.

Szóval, ezért.

2013. nov. 20. 08:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Magamat (várandós vagyok) és a fiamat sem oltatom.

A férjem beoltatja magát, mert januárban születik a kicsi, valószínű, hogy idén is, ha lesz járvány, csak így fogják engedni az apás szülést. Ők céges keretek között ingyen kapják.

2013. nov. 20. 11:05
 14/15 A kérdező kommentje:

Mondjuk, hogy 10 hónaposan nem volt még beteg, az nem nagy kunszt, de kívánom ennek a válaszolónak, hogy maradjon is így ilyen egészségben a babája.

Az ovi egy fertő, ott mindenki mindig beteg.

Azt nem tudjátok esetleg, hogy az nem hátrány, hogy előző években be voltak oltva, idén pedig nem? Nincs valami olyasmi, hogy kimegy a védőoltás hatása, és akkor hirtelen lebetegszenek, ha rájuk köhögi valaki az influenzát?

2013. nov. 20. 11:38
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
édesapám beoltatta magát 3 éve,utána egész télen taknya nyála összefolyt,szegényen röhögtünk egész télen,de már ő is magán,persze minden évben kérdezzük tőle hogy beoltatja-e magát:D
2013. nov. 22. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!