Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig tart a gyerekszerelem?

Meddig tart a gyerekszerelem?

Figyelt kérdés

Kisfiam és a kis barátnője 9 évesek lesznek jövő hónapban, és óvodába kerülésük óta, vagyis 6 éve kölcsönösen szerelmesek egymásba. Olyan szinten, hogyha egyikük beteg, délután már mindketten könyörögnek, hogy felhívhassák a másikat, hogy legalább telefonon beszélhessenek egymással.(egy osztályba járnak)

Meddig szokott tartani az ilyen szerelem?

2013. nov. 18. 21:52
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az igen komoly! De kb 15 éves kor! Utána vagy komolyra fordítják a helyzetet, vagy búcsú, és marad a barátság! ;)
2013. nov. 18. 21:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Érdembeli választ nem tudok nálunk még csak egy éve tart a szerelem.

Tettem már fel ezzel kapcsolatba kérdést, mert szerintem olyan aranyos ez a gyerek szerelem.

Évekig tartóról nem számolt be senki.

Én meg még csak "ábrándozok" arról hogy sok-sok évig kis menyecském marad kisfiam barátnője.

Az már most biztos hogy a fiamnak komolyak a szándékai, esküvő, gyerek.Minden nap elmondja hogy ő feleségül veszi a kislányt, és majd ha nagyok lesznek akkor a kislány hasában lesz kisbaba és ő apa lesz.(nincs és nem is volt terhes ismerősünk) :)

5 évesek

2013. nov. 18. 21:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez semmi. Fiam és a kis barátnője (vagy felesége?) már a gyereküket tologatták múltkor a kis babakocsiban, akit Petinek neveztek el. A menyem meg is szoptatta. :-) Egyébként 4 évesek. Nekem is volt ovis szerelmem, minden nap kézenfogva baktattunk haza az oviból. De nem lett a szerelmünkből semmi, ő már családapa és nekem is vannak gyerekeim. Bár egyszer bevallotta már huszonévesen, hogy jó többet is szeretett volna, de én nem vettem komolyan. Ezt nem értettem, hiszen soha nem is közeledett. Szóval a mi szerelmünk elmúlt.
2013. nov. 18. 23:03
 4/4 anonim ***** válasza:

3 évig tartott az én ovis szerelmem, de elköltöztek - még pár évig leveleztünk utána. Felnőttként találkoztunk újra tök véletlenül, bemutatott a feleségének: majdhogynem a szakasztott másom, és a lányuk neve véletlenül ugyanaz, mint az enyém.

A lányom most 5 éves, egyenlőre nincs szerelme az oviban, mert szerinte a fiúk "kis bugrisok" :D

2013. nov. 18. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!