Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogy előzhetném meg a bajt?

Hogy előzhetném meg a bajt?

Figyelt kérdés
Kisfiamnak nincs "szabvány" testalkata. Hosszabb a törzse és rövidebbek a lábai és dundi is. Ezzel nem is lenne gondom. A gondom az, hogy minden nadrágból kivan a dereka. Félek hogy fel fog fázni vagy megfázik a dereka. Mit tehetnék? Vagy hol vehetnék olyan nadrágot amiből nem lesz ki a dereka? Elég nehéz így méretének és arányainak megfelelően beszerezni ruhát.
2013. nov. 18. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Amúgy is olyan agyrém szabásúak a gyerekruhák, az én lányom teljesen szabvány, mégis folyamatosan kivan a dereka. Én hosszabb trikókkal próbálok védekezni...
2013. nov. 18. 14:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem is kisfiam van és a manapság divatos derékmelegítőkből lehet kapni kisgyerek méretet és fiús színt is (sötétkék, szürke stb.)- nekünk van ilyenünk és ha olyan fazonú nadrág van rajta, aminek nem annyira magas a dereka, akkor én ráhúzom. Mármint kisgatya, belehúzom ilyenkor a trikót, rá egy póló vagy hosszúujjú felső, arra húzom rá ezt a vesevédőt/derékvédőt és úgy adom ráa nadrágot. Így nem is nagyon látszik ki, csak a teteje, nálunk a sötétkék a nyerő és kb. 1000 Ft volt, pamut anyag, jól tartja a formáját és elég meleg.
2013. nov. 18. 15:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez nagyon szupi ötlet, hol lehet beszerezni?
2013. nov. 18. 15:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Mi ajándékba kaptuk ugyan, de már láttam talán a C&A-ban vagy H&M-ben is, a betly katalógusban is (itt a legolcsóbban). Ha nem rózsaszín és nincs rajta pl. hercegnő vagy hello kitty, akkor szerintem nem gáz.

Illetve nálunk még nadrágtartók vannak (hosentrager) különösen kisinghez nagyon vagány és akkor az is a helyén tartja a nadrágot, mert én azt vettem észre, hogy akkor van kint jobban a dereka, ha kúszik-mászik, ugrándozik.

2013. nov. 18. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!