20 hónapos kisgyereketeket etetitek még, vagy már önállóan ebédel "kanállal, villával" mindig?
Figyelt kérdés
Kislányom nagyon rossz evő,így én próbálok minnél több falatott a szájába csempészni.Igen ám de ő nem hajlandó kanállal enni csak ami a fogára való. És agaszt mikor fog már egyedül enni és minnél több félét. Az óvodában bizzok,hogy a többi gyerekkel megtanul enni megszereti az ízeket! Elvagyok sokszor keseredve. Írjatok hogy van remény!!!!!!!2009. nov. 18. 14:57
11/12 anonim válasza:
Kedves kérdező!Az én fiam dettó ilyen,mint a lányod.Ő is rossz evő,amit eddig megevett azt már nem eszi.Én is úgy etetem sőt sajnos egyedül inni sem hajlandó.Pedig tud csak lusta magának megemelni az üveget.20-hónapos lesz és alig eszik főtt ételt,régebben a levest megette most már az se kell neki,esetleg egy-két kanállal tudok a szájába rakni.De nem is tudok mit csinálni,mert ha meg odaadom neki a kanalat turkál a kajában ennyi,vagy meg se kóstolja de már fordítja el a fejét.A száraz dolgokat amit meg lehet fogni eszi egyedül,de már ez is leredukálódott 3-4 dologra amit hajlandó megenni.Nem tudom én is az oviban bízok,hátha akkor jobb lesz.De addig is szeretném ha önállóbb lenne csak nem tudom, hogy csináljam????
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves utolsó télleg olyan mintha a kislányomról írnál te is!
2009. nov. 26. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!