Mit tanácsoltok?
2.5 éves fiamat most akartam beszoktatni egy olyan jellegű játszó csoportba ahol heti 2x2 órát lenne nélkülem.De nem igazán megy.Sok a nála kisebb akik a 2 órát megállás nélkül végig sírják,ezért a dadusok emelt hangon beszélnek hogy halhatóak legyenek.A fiam nem mozdul el mellőlem és ha 5 percre is ott hagyom jajveszékelve sír.Azt mondja zavarja a kicsik sírása nem akar menni.Határozottan kijelentette nem megy ő oda.A dadusok szerint erőltessem majd csak beszokik,mert mi lesz így vele az oviban?! De én úgy gondolom az oviig még van egy éve és mi értelme annak ha ott hagyom a csoportban 2 órát végig sír és nem érzi jól magát.Ezzel szerintem nem azt tanulja meg milyen elválni anyától és jót játszani a többiekkel hanem azt az elválás rossz.
Egyébként nagymamáknál szó nélkül ott marad sőt ő kéri,hogy elmehessen.
A nagyokat is ide hordtam ovi előtt de más volt a dadus és sokkal nyugodtabb kiegyensúlyozottabb volt a légkör is.A dadusoktól sincs elájulva a gyerek.
Szerintetek erőltessem vagy hagyjam az egészet és járjunk abba a baba-mama csoportba ahová eddig jártunk? Ott együtt vagyunk,mert ezt emlegeti mindig és azt mondja anya együtt.
Én hagynám ezt a csoportot, ha ennyire nem tetszik neki. Annak tényleg semmi értelme hogy 2 órát végig bőgjön.
Így szerintem is csak azt tanulná meg hogy a bölcsi milyen rossz anya nélkül.
Vagy keressetek egy családi napközit, vagy a baba-mama csoport is jó.
Köszönöm a válaszokat!
Visszamentünk a régi baba-mama csoportba és helyre állt a világ béke! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!