Mekkora 22hónap körüli gyermeked? (súly, cm)
Nekem is fiú és ő is kb 85-86 cm és 11 kg :)
Én nem látom picinek, a környezetben (család, bölcsi, játszótér) rengeteg ilyen korú gyerek van és tök átlag, sőt sokkal több a nála kisebb.
Köszi mindenkinek! :) Utolsó, majdnem egyforma formák a kisfiaink. Lehet engem az zavart meg, hogy nálunk meg ikább nagyobbak az ismerős körben a gyerekek. Van két pont fél évvel fiatalabb kisfiu barátunk, súlyban mindkettő kenterbe veri az én gyerekemet, mert fél-1kg-mal nehezebbek és cm-ben meg talán 1-2cm-vel kisebbek az enyémnél. MÁsik barátnőm fia meg 2hónappal idősebb, ő is 15kg és 92cm. Végülis lehet, hogy csak pont közöttük kicsi! :)
De akkor inkább átlagosnak számít! EGyébként a fejlődését tekintve meg tényleg nem aggódok miatta, mert látom milyen kis okos és csinos legény, csak kiváncsi voltam, máshol mekkorák a gyerekek.
Köszi!!
Én vagyok megint, 11-es és 12-es. Ohh, a súlyától mi el vagyunk ájulva, egy évesen még 8,6 kg volt :), addig havonta kellett méricskélésre vinni, hogy milyen gebe :)
Egyébként két fiútestvérem van, egyik 193, másik 198 és mindkettő a gimiben nőtt 30 centit, a nagyobbik ráadásul az általánosban a legalacsonyabbak közé tartozott :)
A legjobb barátnőm a mai napig arra iszonyú büszke, hogy oviban, aztán suliban 3-ig ő volt a legmagasabb lány. Hát, csak gyorsan ért, 10 évesen menstruált, tök nagy melle nőtt - és lett 163 centi :)))
Szóval nem hinném, hogy bármi következtetést le lehetne vonni egy adott pillanatban mért magasságról, hosszú még az út.
VAn benne valami, igen.
Én is alacsony és kicsi voltam kisgyereknek, aztán 14évesen nőttem átlagos 171cm-sre.
Én kisfiam 1évesen 8,7kg volt! :))))
ahhoz képest persze jó súlyban van.
Köszi, hogy írtál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!