Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan lenne jobban?

Hogyan lenne jobban?

Figyelt kérdés
5 éves fiam este mindig megiszik egy pohár kakaót de ma valamiért fáj tőle a hasa de annyira fel puffadt tőle hogy már sír szegénykém. adtam neki espumisant de nem használ neki édesköménytea meg elfogyott. hogyan segítsek neki??

2013. nov. 9. 22:09
 1/9 anonim ***** válasza:
58%
Szódabikarbónás víz..így hirtelen jobb nem jut eszembe..
2013. nov. 9. 22:29
 2/9 A kérdező kommentje:
nem hajlandó meginni :((
2013. nov. 9. 22:30
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
És kólád nincs otthon?Coca..tudom hülyén hangzik, de az eredetileg gyomorpanaszokra találták ki..1 decit ha megitatnál vele, lehet jobban lenne.Nekem ezt az orvosom mondta amikor gyomorbajom volt..Kóla HT keksszel..csak úgy lestem hogy mi van, de be vált!!!
2013. nov. 9. 22:32
 4/9 anonim ***** válasza:
54%
Van ez a fagyaszthato meg melegitheo zseles parna..nem tudom mi a neve. Vagy ha az nincs akkor valami kicsit nehezebb persze nem tiz kilos sulyt a pocijara. Vagy oramutato jarasaval megegyezoen ujjbegyeiddel nyomkodd meg korbe korbe a hasat..mintha setalna rajta az ujjad..nem tudom ertelmesebben megfogalmazni
2013. nov. 9. 22:34
 5/9 anonim ***** válasza:
48%

Amúgy a szódabikarbónát próbáltad már kanállal adni neki?Mert úgy is szokták hogy lenyelik előbb a port, aztán ráisznak..

Még van a kamilla tea.esetleg..

Több most nem jut eszembe..még a házi pálinka, de az ilyen korban még nem ajánlott!! :) Én is elég gyomorpanaszos vagyok, így már mindent végig zongoráztam.

Nekem eddig ez a 4 dolog vált be..nálatok ebből 3 alkalmazható is.

Remélem azért jobban lesz szegény..

2013. nov. 9. 22:37
 6/9 A kérdező kommentje:
itattam vele kólát. böfögött és öklendezett aztán hányt kicsit. az baj ha böfög??
2013. nov. 9. 22:38
 7/9 anonim ***** válasza:
54%

Egyáltalán nem!Ez a lényeg, hogy szabaduljon fel a levegő a hasából..illetve a gáz..vagy nem tudom..alul vagy felül az már mindegy!

Egyébként jobba van?

2013. nov. 9. 22:43
 8/9 A kérdező kommentje:
igen jobban van már
2013. nov. 9. 22:49
 9/9 anonim ***** válasza:
71%

Na akkor örülök hogy segíthettem!!:)

jó éjt

2013. nov. 9. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!