Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A homeopatias szerek tenyleg...

A homeopatias szerek tenyleg eloszor felerositik a tuneteket? Pl. stodal?

Figyelt kérdés
mar annyira nem kohogott a kisfiam, tegnap ota adom neki, de ma megfullad ugy kohog :-( meg az orrfolyasra adom a golyokat.
2013. nov. 9. 20:10
 1/10 gelazso ***** válasza:
68%
olvastad mi a hatóanyaga? a "vénusz robbanásának emléke", mert ilyen is van. nem vicc. agyeekeden ne kisérletezz. menj orvoshoz és ne kuruzslóhoz vele.
2013. nov. 9. 20:18
 2/10 anonim ***** válasza:
64%
köptető kell neki,nem ilyen.vidd el inkább orvoshoz mielőtt nagyobb baja lesz
2013. nov. 9. 20:23
 3/10 anonim ***** válasza:
54%
a homeopatia humbug, atveres, teljesen mindegy mit adsz be a homeopatias szerekbol barkinek, nincs hatoanyaga. maga a a homeopatia alapelve tokeletes nonszensz (a viz 'emlekezik' a hatoanyagra, tobbmillioszoros higitas utan is), felejtsd el az egeszet.
2013. nov. 9. 20:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Fogzasra adható homeopátiás bogyó valóban felerositi de a köhögésre adható nem! Nekem is van itthon és használ, nem kohogott tőle jobban sőt jobban aludt! Nekunk gyerekorvos irta mert akkor csak 5hetes volt és nem kaphatott semmilyen köhögés csillapítót! Ha ennyire köhög akkor semmi értelme vidd el orvoshoz! En egyébként a Bryonia D 12ot adtam!
2013. nov. 9. 21:05
 5/10 A kérdező kommentje:
de jo fejek egyesek..., voltunk orvosnal ketszer is, tiszta a tudeje, kicsit piros az orra, ennyi. nem adott semmit. max. sinupretet mond.
2013. nov. 9. 22:56
 6/10 anonim ***** válasza:
4es vagyok én nem rossz indulatbol írtam!
2013. nov. 9. 23:41
 7/10 A kérdező kommentje:
nem is irad gondoltam, hanem az elozokre!
2013. nov. 10. 06:45
 8/10 anonim ***** válasza:
36%
Ha nem működik a homeopátia, esetleg próbáld a ráolvasást vagy a tévés gyógyítókat...
2013. nov. 10. 08:51
 9/10 anonim ***** válasza:
31%

Jajj Istenem mindíg megjelennek a nagy homeopátiás ellenesek..csak azt mondjátok meg hogy hogy lehet hogy az én 8 hós babám azóta alussza át az éjszakát mióta egy bizonyos homeos szert adok neki??pedig előtte mindent de mindent az égvilágon kipróbáltam amitől kelhetett éjszaka 10-12x !!!

Ja és a nagyobbik fiamnak aki 3,5 éves 3 hétig folyamatosan folyt az orra bármit adtam neki!Majd kipróbáltam a Coryzaliát és 2 nap múlva nem folyt neki!

na erre varrjatok gombot!

Pedig ezek a gyerekek még azt sem tudják mi az a placebo hatás!

Ti biztos a gyógyszergyárak beépített emberei vagytok és pénzt kaptok azért hogy mindenhova írogassatok,hogy xar a homeo!

Engem nem győztök meg biztos!

Bocs kérdező hogy bele OFF oltam

2013. nov. 10. 13:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Egyszerű: véletlen egybeesés. Honnan tudod, hogy homeós bogyók nélkül nem gyógyult volna meg ugyanúgy? A szervezetnek hatékony immunrendszere van, de időre van szüksége. Honnan tudod hogy nem pont 3 hét és 2 napra volt szüksége? Az orrfolyás tipikusan olyan dolog ami 1-2 nap alatt jelentősen enyhülhet.

A placebo hatás pedig bizonyítottan jelen van babákban és állatokban is, a körülményekben (pl. keserű gyógyszer helyett édes cukorgolyót kap, vagy a betegség elhúzódása miatt jobban aggódnak érte, stb.) vagy a szülő/gazda viselkedésében bekövetkezett változás (megnyugszol ha azt hiszed a gyereked kezelés alatt áll, ettől ő is megnyugszik: placebo hatás) okán.

Az összeesküvés elméletedet inkább nem kommentálom, inkább várom hogy mikor hozza a jutalmat valamelyik gyógyszergyártó cég futára. :)

2013. dec. 21. 03:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!