A homeopatias szerek tenyleg eloszor felerositik a tuneteket? Pl. stodal?
Jajj Istenem mindíg megjelennek a nagy homeopátiás ellenesek..csak azt mondjátok meg hogy hogy lehet hogy az én 8 hós babám azóta alussza át az éjszakát mióta egy bizonyos homeos szert adok neki??pedig előtte mindent de mindent az égvilágon kipróbáltam amitől kelhetett éjszaka 10-12x !!!
Ja és a nagyobbik fiamnak aki 3,5 éves 3 hétig folyamatosan folyt az orra bármit adtam neki!Majd kipróbáltam a Coryzaliát és 2 nap múlva nem folyt neki!
na erre varrjatok gombot!
Pedig ezek a gyerekek még azt sem tudják mi az a placebo hatás!
Ti biztos a gyógyszergyárak beépített emberei vagytok és pénzt kaptok azért hogy mindenhova írogassatok,hogy xar a homeo!
Engem nem győztök meg biztos!
Bocs kérdező hogy bele OFF oltam
Egyszerű: véletlen egybeesés. Honnan tudod, hogy homeós bogyók nélkül nem gyógyult volna meg ugyanúgy? A szervezetnek hatékony immunrendszere van, de időre van szüksége. Honnan tudod hogy nem pont 3 hét és 2 napra volt szüksége? Az orrfolyás tipikusan olyan dolog ami 1-2 nap alatt jelentősen enyhülhet.
A placebo hatás pedig bizonyítottan jelen van babákban és állatokban is, a körülményekben (pl. keserű gyógyszer helyett édes cukorgolyót kap, vagy a betegség elhúzódása miatt jobban aggódnak érte, stb.) vagy a szülő/gazda viselkedésében bekövetkezett változás (megnyugszol ha azt hiszed a gyereked kezelés alatt áll, ettől ő is megnyugszik: placebo hatás) okán.
Az összeesküvés elméletedet inkább nem kommentálom, inkább várom hogy mikor hozza a jutalmat valamelyik gyógyszergyártó cég futára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!