Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Adtok már trikót a gyerkőcre?...

Adtok már trikót a gyerkőcre? Én még nem. Oviban meleg van, meg amúgy is izzadós. Oviban pólóban és vékony pulcsiban van. Sokszor leveszi a pulcsit mert melege van.

Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 17:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Ebben az esteben nem kell még szerintem. De vannak fázós gyerkek ott más a helyzet. én pl felnöttként is nagyon fzós vagyok. Ismerettségi körben a gyerekek, babák nincsenek olyan rétegesen öltöztetva mint ahogy én öltözök.
2013. nov. 9. 17:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Én adok,de viszont pólót nem. Hosszú ujjú felsőben,ami alá nem adok pólót,nem szeretem,mint ahogy én sem veszek felső alá pólót. Ha pólót adok,akkor zippes pulcsi van rajta. Nálunk kértek kis mellényt,mert szerintük hideg van a földön.

De ezt is óvodája válogatja,mert nem mindenhol van dög meleg bent. :)

Kíváncsi leszek,hogy mennyire lesz meleg az eredeti,felújított oviban,ahova 1 hónap múlva költözünk vissza.

2013. nov. 9. 17:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Én adok. Trikóba és rövid ujjú tunikában van az oviban a kislányom. Ha adnék rá bentre pulcsit is, nem adnék rá én sem trikót.
2013. nov. 9. 17:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Adok. Az oviban trikóban és hosszú ujjú felsőben vannak a gyerekeim. Náluk is meleg van, csakhogy ezér folyamatosan nyitva van az összes ablak, a játékok meg alatta vannak. Végig megy rájuk a hideg. Ja, és ez van téken is.
2013. nov. 9. 18:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Adok. Vékony hosszú ujjú póló van rajta és trikó. Oviban és itthon is.
2013. nov. 9. 20:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Én trikót+ vékony hosszú ujjú felsőt adok a fiamra itthonra és az oviba is. Ezek közé sosem adtam pólót, ha hűvösebb van, inkább egy vékonyabb mellénykét még.
2013. nov. 9. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!