Mesekönyvet keresek, ajánlanátok valamit?
3,5 éves kisfiam imádja az esti meséket,és közben szereti nézegetni a képeket is. Olyan meséskönyvet keresek,ami hasonló elosztású,mint pl. a Bogyó és Babóca (kép, és kevés szöveg oldalanként) Ilyen az Anna,Peti ,Gergő, A Maszat, a Boribon ...és még????
Nagyon aranyos kis könyvet néztem neki ki Vadadi Adrienn:Leszel a barátom?... Bele is néztünk a könyvesboltban...de láttam,hogy keresi a szemével a történethez passzoló képet,ami történetenként csak 1 van benne. :(
A Vadadi Adrienn könyv nem ilyen kicsiknek való még, talán történetre sem (igaz, csak belelapoztam tegnap). Pásztohy Panka szuperul illusztrál, vétek, hogy ennyire kevés rajza van a könyvben. :-(
Ami nálunk nagyon nagy kedvenc most: Mazsola. A régi kiadás van nekünk, ott egy oldal kép van a bábfilmből, és a szöveges oldalon pedig rajzol képecskék vannak. Nagyon aranyos. Bár hosszú a szöveg egy-egy oldalon, a kislányom nem unja, nem akar idő előtt tovább lapozni.
Nagyon jó még a Kippkopp, a Kippkopp gyerekei elsőnek is szuper választás.
Megy még nálunk a régi Thomas sorozat az Egmont kiadótól, ott is egy oldal kép, egy oldal szöveg van. [link]
(Thomas, James és a piros léghajó)
A Kisvakond szerzője illusztrálta, nagyon kedves mesék vannak benne, nálunk nagyon nagy kedvenc volt
Köszönöm a segítségeteket! :)
Megvan milyen könyvekkel bővítjük a készletet! :)
Este rengeteget kell mesélni neki...de már ő mondta valamelyik nap,hogy megint "Anna,Peti,Gergö" ? Mindig kell valami újdonság :)
Még egyszer köszönöm! :)
Kéry Anna Lilla:Flóra és a csillagfarkas
Egyik barátnőm nővére írta, nagyon nagy szeretettel ajánlom. :) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!