9éves lányomnak megengedhetem hogy beleérjen a szemébe a haja?
Figyelt kérdés
hosszu derekáig érő haja van orra alá érő frufruval és nagyon szereti nem engedi levágni sem.és nem is zavarja2013. nov. 7. 22:53
1/7 anonim válasza:
Ha őt nem zavarja téged miért bánt?
2/7 anonim válasza:
Nem.
A 6 éves lányomnak is sikerült elmagyarázni, hogy elromlik a szeme, ha belelóg neki.
Azóta mindig csatolja.
3/7 anonim válasza:
Azert elso, mert rontja a látását es eselyes, hogy a szulo nem akarja, hogy a gyereke szemüveges legyen, ha nem muszáj....
Kerdezo, vegyél neki hajpántot es dicséri, hogy mennyire jol áll neki ugy a haja.
4/7 anonim válasza:
Gondolom, ha ilyen hosszú a haja, van hajpántja, csatjai, hajgumijai...
Én sem engedném, nem hiszem el, hogy nem zavarja. Engem is zavar, ha a frufrum a szemembe lóg. Zavarja a látásban. Tűzze el, fésülje oldalt, hátra, mindegy, csak a szeme előtt ne legyen.
6/7 anonim válasza:
arra is engedélyt kell kérnie, hogy hogyan áll a haja??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!