Futóbicikli 5 évesnek?
Sziasztok! Kisfiam 5 éves, 116 cm és 20 kg. 12-es pótkerekes bicajból már régen kinőtt, motorozni szokott, de már túl magas hozzá. Kapott tavaly egy 20-as biciklit, de csak a pedálig ér le a lába, mivel még nem tud pótkerék nélkül menni, raktunk rá, de igazából a 16-osra való, nem érzi magát biztonságban mert kicsit billeg, levenni nem engedi, mert csak a pedálig ér a lába, fél rajta. Jövő héten lesz az 5. szülinapja.
Szerintetek érdemes futóbicajt venni? Van egy 3 éves lányunk is, idővel ő örökölhetné, ha már a fiam elég magas lenne a 20-as bicajához.
Vélemények, tapasztalatok?
Köszi!
Szia!
Nekem a fiam a 2. szülinapjára kapta a futóbicajt, imádja a mai napig (februárban lesz 3 éves). Egy 5 évesnek viszont már biztos, h kicsi a futóbicaj. A futóbicikli a 12-es biciklinek felel meg, amiből már az én majdnem 3 éves fiam is mindjárt kinő :)) Sztem próbáljátok megtanítani biciklizni, mert a futóbiciklihez már ő tényleg nagyon nagy. Karácsonyra ajándék esetleg lehetne roller vagy görkori vagy jön a tél lehet korcsolya is. Hátha tetszik neki a görkori és eltereli a figyelmét attól, h fél :) ha siekrül neki egyensúlyozni majd lehet könnyebben megy neki a kerózás is a tavasszal :) nekem a nagyobbik fiam 4 évesen kapott először görkorit, de nagyon szereti!! Korcsolyázni meg már 3 évesen korcsolyázott. Nagyon hamar megtanulják, nagyon kis ügyesek!! Próbáld meg a korit akkor nekem is csak arra figyelt a fiam, hogy tudjon menni vele, teljesen lekötötte az új élmény és gyorsan egyensúlyozott :) Nem arra koncentrált, h jajj billeg meg ilyesmi :) gyorsan megtanulnak egyensúlyozni. Sok sikert Nektek!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!