Sziasztok! Kisfiam 5 éves, 116 cm és 20 kg. 12-es pótkerekes bicajból már régen kinőtt, motorozni szokott, de már túl magas hozzá. Kapott tavaly egy 20-as biciklit, de csak a pedálig ér le a lába, mivel még nem tud pótkerék nélkül menni, raktunk rá, de igazából a 16-osra való, nem érzi magát biztonságban mert kicsit billeg, levenni nem engedi, mert csak a pedálig ér a lába, fél rajta. Jövő héten lesz az 5. szülinapja.
Szerintetek érdemes futóbicajt venni? Van egy 3 éves lányunk is, idővel ő örökölhetné, ha már a fiam elég magas lenne a 20-as bicajához.
Hat nem kellene, inkabb tanitsatok meg rendesen bicilkizni, vagy vegyetek nagyobb potkereket hozza.
2013. nov. 5. 10:52
2/11 A kérdező kommentje:
20-as biciklihez nincs pótkerék, ami van az 12-eshez és 16-oshoz állítható, de mivel mi a 20-asra raktuk, aminek magasabban van a tengelye, nem elég nagy szögben nyílik a pótkerék, vagyis közel van a kerékhez, így nem is támasztja meg. 16-sat kellett volna venni, de már késő bánat, 25 ezer forint volt, előbb utóbb belenő, csak addig nem mer rá ülni, inkább motorozik. De ahhoz meg már tényleg nagy.
2013. nov. 5. 10:56
3/11 anonim válasza:
szerintem ő már nagy a futóbicajhoz
2013. nov. 5. 10:56
4/11 anonim válasza:
Igaz ő már nagy a futóbicajhoz, de mivel ez a faramuci helyzet áll fent, a futóbicaj az egyetlen alternatíva. Ha nem okoz gondot közel 10E-t adni érte arra a pár hónapra, akkor vegyetek neki. Inkább a futóbicaj,mint a semmi. A kislánynak most még jó, ő majd jobban kihasználja.
2013. nov. 5. 11:03
5/11 A kérdező kommentje:
Sógornőm dobt a fel ezt az ötletet, mert nem tudom mivel lephetnénk meg, lassan itt a Karácsony is, arra sincs még tippünk. Többen dobnánk (2 v. 3 család) össze az árát, így belefér.
2013. nov. 5. 11:07
6/11 anonim válasza:
Nekem a 4 éves állandóan használja. Ha vesztek arra figyelj, hogy jó magasságig állítható legyen az ülése. És a lányodnak is jó legyen majd.
2013. nov. 5. 11:14
7/11 anonim válasza:
4es vagyok. Szerintem dobjátok össze az árát, és vegyetek neki egy futóbicajt. Biztosan nagyon fog örülni neki, és a hugi is használhatja már. Annyit megér szerintem, hogy a gyerekek örüljenek, főleg a nagyobbik.
2013. nov. 5. 11:15
8/11 anonim válasza:
Ha úgyis összedobjatok az arat, akkor miért nem vesztek egy kisebb bicajt? Azt is használhatná később a kislány. Futó bicikli ekkoranak mar nem valo.....
2013. nov. 5. 11:19
9/11 anonim válasza:
A két éves lányom már 3 hónapja futóbiciglivel közlekedik,szerintem 5 éves már nagy hozzá.de a 3 éves lányodnak most lehet venni.
2013. nov. 5. 13:08
10/11 anonim válasza:
Biztos nem vennék 5 évesnek futóbringát. Ugyanakkora mint a 12-es bringa, kicsi lenne neki.
Vegyetek neki egy 16-os biciklit és tanítsátok meg biciklizni rendesen, nem kell már az a pótkerék.
Vagy húzd fel a 12-esen az ülést és a kormányt és menjen azzal.
Bár nekem már a motor is fura egy ekkora gyereknek.
Rollerezni nem szeret? Még azt tudom neki elképzelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!