Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Egy éves kislányom anyatejen...

Egy éves kislányom anyatejen kívül nem hajlandó enni semmit, max.2 falat . Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 15. 19:37
 1/10 anonim ***** válasza:
Gyarapszik?Mármint nő a súlya?Mert akkor nincs semmi probléma,de azért probálgas neki mást is adni.Most megeszik 2 kanállal,holnap 3-mal és igy tovább,erőltetni nem szabad,mert azzal megutáltatod vele az étkezést és egész életében csak kellemetlen esemény lesz neki.(az ilyen gyerekekből lesznek a bulémiások és anorexiások,mármint akit erőltetnek)
2009. nov. 15. 19:45
 2/10 A kérdező kommentje:

A súlya teljesen rendben van, annyi a gondom, hogy 2-3 naponta van széklete, de külömben totál rendben van, az orvos is azt mondta, hogy maximálisan elégedett vele!

De nem iszik, meg nem eszik, esetleg abból elfogad kostolót amit mi eszünk, de különben meg hisztizik, meg elfordul, mással foglalkozik!

2009. nov. 15. 20:04
 3/10 anonim ***** válasza:
szia! a jövő héten lesz egyéves a fiam, ugYAnez csak tápszerese. időben kedztem a hozzátáplálást, mégsem tudtam kiváltani egy étkezést sem. van, mikor megeszik ebédre egy üveg bébikaját, de ez ritka. mindentől fáj a hasa, pukizik. tápszertől is. holnap megyünk dokihoz, én ezt már nem bírom..és a mi kajánk se kell neki. ua. minmt nálatok 2-3 falat, mert mi is azt esszük és kész...ha gondolod írj privit, nagyon egyedül vagyok ezzel a gondommal...
2009. nov. 15. 20:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogyan keszited az eteleit,de probalj meg hozzakeverni anyatejet es minel higabbra.A masik,hogy egyel elotte joizuen!Nalunk ez annyira ejott,hogy mar nem is tudok tanyert elovenni a jelenleteben...azonnal tatog :-)))
2009. nov. 15. 20:53
 5/10 A kérdező kommentje:

Ez a anytejes ételkészítés jól hangzik, de mivan akkor, ha nagynehezen fejek le tejcsit, utánna meg semmit nem eszik, viszont ha kéri egyből a cicit akkor meg csak félig tudom megetetni!?

Te mivel keverted össze?

Különben hányszor kínáljátok?

2009. nov. 16. 23:08
 6/10 anonim ***** válasza:

A krumplihoz kevertem anyatejet,nagyon bejott neki :-) .Viszont a babam a masik veglet...elotte mar nem lehet enni,egy igazi zabagep.Nem akartam 6 hos kora elott elkezdeni a hozzataplalast,de o kikovetelte maganak 5hosan ...igy napjaban 1-2x kap almat,kortet,banant vagy krumplit.

Szerintem ami nalunk bejott ,hogy egyutt eszunk, illetve mar regota elotte szoktam etkezni,mindig joizuen.A Te etedben is ajanlom ezt a ket modszert + anyatejes hozzakeverest.Eleg csak parcsepp az iz kedveert, kb 2-3 falatnyi az nem rossz csak napjaban tobbszor probald.Nem kell neki tobb ,akkor nem kell,ne eroltesd.Megdicsered 2 falat utan es elrakod a talkat...magatol fogja kerni nem sokara. Legalabb is igy voltam a lanyokkal amikor meg babysitteltem. Sok sikert!

2009. nov. 17. 07:47
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Mikor szoknak már le az emberek erről a "kényszerítősdiről"? 1 éves. Anyatejet akar. Adjál neki anyatejet! Addig sem eszik "mérget", míg szopik. Aztán majd annak is eljön az ideje, amikor már mást is megeszik. Majd ő tudja. Hová sietsz? Ne félj, nem fog egész életében anyatejen élni.

Az ilyen kényszerítésekkel neveltek egy lelkibeteg embert, aki felnőtt korában majd járhat (jobb esetben) pszichiáterhez, rosszabb esetben a kocsmába, bakker. Ezt akarod?

2009. nov. 21. 03:21
 8/10 anonim ***** válasza:

2 gyerekem van. A lányomnál ugyanígy jártunk, és a mai napig borzasztó rossz étvágya van, pedig úgy gondolom, mindent megtettem (2,5 ÉVES).Még vitaminokat is bevetettem, hátha az meghozza az étvágyát, és nem lesz minden étkezés egy valódi harc.A kisfiam egész más. Nem kell könyörögni, hogy 2 falat után még egyen. Ő egy jó étvágyú baba (7 hónapos). Nem zabál, de megeszi a kis adagját JÓÍZŰEN. És már most többet eszik, mint a lányom.

Szerintem se aggódj, ha jól fejlődik. A gyerekek tényleg tudják mi a jó nekik. Fel a fejjel, és ne erőltesd.

2009. nov. 21. 07:46
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Hát, ha így folytatja, hamarosan hajléktalanok lesztek!

Naponta eszik meg 2 falat??? Te jó isten! Remélem, nem panelben laktok, mert az hamar a gyomrára megy!!

Vigyétek el orvoshoz, különben felnőtt korára felzabálja Budapestet!!

2009. nov. 21. 10:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces vagy....
2009. nov. 22. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!