Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 év korkülönbség?

3 év korkülönbség?

Figyelt kérdés

Először tapasztalatokat, véleményeket várnék, aztán leírom az enyémet is, ha érdekel titeket, de nem szeretnék senkit befolyásolni.

Még nincs tesó, de hamarosan másfél éves lesz a lányom és ez a jelenlegi terv, hogy 3 év lenne köztük majd, de kíváncsi vagyok, kinek mi jött be és hogyan cselekedne, ha újra kezdhetné a tesó projectet. :)

#3 év korkülönbség
2013. nov. 3. 20:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

első kettő között 16 hónap, második harmadik között 2év3hónap.

nem mondhatnám, hogy nehéz volt az első időszak, mi azt néztük, hogy a gyerekeknek jó legyen, tudjanak majd együtt játszani, nekem a három év a max. korkülönbség, vagyis kicsit már sok, abból ítélve amit a környezetemben látok.

2013. nov. 4. 14:39
 12/13 A kérdező kommentje:
Természetesen nekünk is fontos, h a gyerekeknek jó legyen, de szerintem is lényeges, h a szülőknek könnyebb legyen és azt gondolom egy 3 éves ovis mellett a pici is jobban kielvezheti velem a közös delelottoket, én is kipihentebben lehetek mindkettovel délután, valamint a nagyobbikomnak is jó, h közösségben van délelőtt és délutántól egy olyan anyával, ki nyugodt, türelmes, és nem készült ki attól, h azt se tudta hová kapjon két kicsi mellett. Legalábbis ezt érezném, ha csak 2 év lenne köztük. Mi a jó a nagynak egy síró állandóan szopizo baba mellett és egy szétszórt anya mellett, akinek sajog mindene a szülés után, stb... Persze senkit nem meggyőzni akarok, mindenkinek más válik be. Mi jelenleg azt látjuk, h ez lenne mindenkinek a legoptimálisabb, de van, aki másként tartja jónak.a lényeg, az egészség, és a szeretet. ;-);-)
2013. nov. 4. 14:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Ami rossz lehet, az az, hogy a nagy az oviban az elején sokat lesz beteg és hazahozza a picinek. Viszont 3 gyereknél ez már nem kiküszöbölhető így se, úgy se, mégis sokan vállalnak 3.-at. :)
2013. nov. 21. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!