Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek a 1,5 éves kisfiam...

Szerintetek a 1,5 éves kisfiam miért mondogatja utcán, boltban szembejövő pasiknak, hogy "apa"?

Figyelt kérdés
Van apja, és nagyon szeretik is egymást, de ahogy néznek ilyenkor rám az emberek... :) már nem veszem fel, csak mosolygok rajta, és ilyeneket szoktak válaszolni, hogy apa most dolgozik / vigyáz a tesóra / otthon vár minket. De vajon miért csinálja ezt a kölök?
2013. nov. 1. 06:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Keresi az apját...?Eszébe jut, hogy nincs ott.
2013. nov. 1. 06:48
 2/9 anonim ***** válasza:
Más férfiakról eszébe jut az édesapja, és hiányolja.
2013. nov. 1. 07:12
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Masodik, te láttál mar gyereket közelről?
2013. nov. 1. 07:19
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Lehet, hogy még nem köti össze a kettőt. Lehet, hogy neki az apa az egy férfi és kész. Lányomnál mindenki mama volt ha épp akart valamit.
2013. nov. 1. 07:50
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ebben a korban van.

Amikor építkeztünk, kocsibeállót készítettek ácsok a kertben, a kislányom is nagyjából annyi idős volt mint a fiad. Ment az ácsok után és kiabálta, hogy apa, apa:)) Először ciki volt, utána már vicces:))

2013. nov. 1. 09:35
 6/9 anonim ***** válasza:

Az apjához hasonló alkatú, kinézetű embereknek mondja, hogy apa? Nálunk ez elég gyakran előfordul. Az apja csak későn ér haza, gondolom nap közben eszébe jut.

De van más ismerős is, akihez ha hasonlót lát, mondja, hogy "pl. Béla".

2013. nov. 1. 10:22
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

Nekem a lányom kiabált ennyi idősen a szomszéd fiának, hogy apa, sőt a kisfiam is.

Azért, mert ő arra a fital férfire, akivel együtt él, (apuka) egy szót ismer: apa. Nem tudja, hogy ez mit jelent, hogy tőle származik, stb., csak annyi, hogy a férfi megnevezése: apa. Ezért ha lát más férfit, simán mondja neki, hogy apa, mert ő férfit ért alatta, mert csak ezt az 1 megnevezést ismeri.

2013. nov. 1. 10:26
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert rá emlékezteti szerintem.

Látja, hogy férfi, mint ahogyan férfi az apja is.

A kisfiam is ezt csinálta, csak ő az idős nénikre mondta ilyen korában mindig, hogy dédi. Mivel neki meg a déd nagymamája jutott eszébe az idős nénikről.

2013. nov. 1. 10:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Az én fiam 19 hónapos és tiszta ciki mert még mindig ezt csinálja. Mikor eljött a jóidő minden rövidnadrágos papucsos férfi apa volt. Ha megyünk egy nagy boltba és odaérünk az egyik sarokra ott meg egyenesen ki akar mászni a kocsibol ugy kiabál, hogy apa. Mondtam a férjemnek sétáljank ketten arra , kiváncsi voltam akkor is kiabál-e, meg a férjem sem hitte el. Ugyanugy kiabált , hogy apa. De nálunk amugy is kb 100 apa van míg egy anya. Nagyon apás.
2013. nov. 3. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!