Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nektek is "fiúzik" 3-3,5 éves...

Nektek is "fiúzik" 3-3,5 éves kislányotok az oviban? Ez rendben van?

Figyelt kérdés

Szeptember óta jár oviba. Már az elején fura volt, hogy mikor túlvoltunk a beszokáson, hogy az öltözőben reggel köszöngetett 1-2 kisfiúnak, akkor olyan kis édesnek gondoltam.

De most már pár napja egyenesen meg vagyok ijedve, mert este a fürdésnél is erről beszélt, közölte, hogy nagyon szereti a "nagy Tomit", meg reggel ma nem csak köszönt, hanem meg is ölelte az egyik csoporttársát tök hosszan...rákérdeztem az óvónőnél, és mondta, hogy igen, ott az a kissrác a Tomi, és Mesi kiszemelte magának, meg van még más is, mindig a fiúkat "nyúzza".

Nem volt idő hosszú beszélgetésre, mivel egyedül volt, az óvónéni ezt nevetve mondta, de én meg megjedtem...

Most kezdte felfedezni a testét, ez rendben van, nem is szólok érte, utánaolvastam, de ezt a nyílt fiúzgatást furcsállom, nem látom a többi gyereknél...

köszi, ha válaszoltok, vagy elmondjátok a véleményeteket..

2013. okt. 30. 13:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
84%

Kedves 12!

Az óvodai "első csók" 20 évvel ezelőtt is totál átlagos volt, és bizony megesett, hogy megnézte a kislány a kisfiú kukiját pisilésnél. Nyáron egy fa tövébe pisiltettem a fiamat, amikor két kislány odaállt mellé és bámulták. Ettől még nem perverzek, és nem fognak 12 évesen szexelni.

Plusz! A gyerekek azért puszilják, ölelik egymást, mert ezt látják a szüleiktől is, amint egymással, és a gyerekekkel is csinálják. Ha te a férjedet orálisan a gyerek előtt szoktad kielégíteni, akkor van is okod félni tőle, hogy a gyereked ovis korában "nyalogatja majd egy fiú kukiját", ahogyan azt írtad. Ha kulturált ember módjára kezeled a helyzetet, akkor semmi komoly nem fog kialakulni abból, hogy egy ovis gyereknek szimpatikusabb az egyik lány/ fiú, mint a másik, és ezt ugyanolyan közlési módban fejezi ki, ahogyan te is kimutatod iránta a szeretetedet.

2013. okt. 31. 01:20
 22/26 anonim ***** válasza:
76%
20-as! Ez jóóó! :) Az én fiamért is 2 kislány van oda, mag ő egy harmadikért rajong, miközben annak a harmadik leányzónak egy másik fiú tetszik. :)
2013. okt. 31. 01:21
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
Ha szerintetek normális, én szoltam előre.
2013. okt. 31. 08:39
 24/26 A kérdező kommentje:

jaj, de jókat nevettem...:-DD

Köszi mindenki válaszát...

Kedves 12!

Azért tettem fel a kérdést, mert engem is nagyon meglepett ez a viselkedés, de azért ennyire nem mertem volna messzemenő következtetést levonni, hogy 10 év múlva mi lesz ebből...természetes, hogy ha a tízen nem tudom hány válaszból legalább 2-3-4 ejnye-bejnyés lett volna, akkor elgondolkoznék, hogy vmi nem stimm a gyerekemnél...de mivel egyedül Te mondod azt, hogy szerinted nem oké, így bocs, de megnyugodtam.

Neked van gyerkőcöd?

Amúgy tegnap beszéltem du. az óvónővel, azt mondta semmi nincs ebben, MINDEN ilyen korú gyerek csinálja ezt, sőt ez a normális pszichoszexuális fejlődés egyik állomása...most alakul ki a női -vagy férfi énképük, ezt próbálgatják az ellenkező nemen...

Sőt a fiúk ennél sokkal többet is tesznek, mert ezt ösztönösen csinálják, nekünk kell őket megtanítani arra, hogy meddig mehetnek el a nyilvános dolgokkal ezügyben...

mindenkinek köszönöm a válaszát! :-)

2013. okt. 31. 12:26
 25/26 anonim ***** válasza:
20-as vagyok. Azért megnyugtató nekem is, hogy más gyermek is gabalyodik "szerelmi sokszögekbe", nemcsak a kisfiam.
2013. okt. 31. 12:53
 26/26 anonim ***** válasza:

Elég régi kérdés, de a 12-es válaszoló nem hagy nyugodni.

Az öcsém és egyik kis ovis barátnője 5 évesek voltak, amikor is nagyon "szerelmesek" voltak egymásba. A nagyfiúk meg rábeszélték őket, hogy bújjanak el és mutassák meg egymásnak, hogy mi is van a bugyijukba :) Nos megtették mégsem lettek sem ribi sem pedig himribi. Az öcsém 27 éves most van neki egy kapcsolata 5 éve és előtte egy kapcsolata volt kb. két évig. A lány is egyetemett végzett nagyon aranyos csajszi. Ez a gyermeki kiváncsiság.

Nekem 5,5 éves lányom van. Az oviban tavaly óta van szerelme, de most nincsenek jóban :) Most egy másik fiú tetszik neki. :) Nincs ebben semmi gond, én akkor lennék meglepődve, ha csak és kizárólag lányokkal játszanak.

Az meg, hogy puszilgatják egymást, ez nálunk a puszta szimpátia/szeretet jele. Ők még nem tudják, hogy mit jelent a nemiség, hogy ez nem helyes (bár miért ne lenne helyes, én is megpuszilom a fiúbarátaimat, ha találkozunk, akiket szeretek, mégsem fekszem le egyikkel sem)

2013. nov. 5. 15:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!