Mit kap Karácsonyra 4,5-5 éves kislányotok?
Figyelt kérdés
Most már igencsak aktuálisnak tartom a kérdést. Kinézett magának egy hatalmas műanyag kastélyt, de megfizethetetlen, meg őszintén hely sem igen lenne neki. Elképzelésen sincs mit vehetnénk neki.2013. okt. 29. 09:13
1/7 anonim válasza:
Az enyém póniőrült, úgyhogy egy kis póniházat kap, meg hozzá lovacskákat. Foglalkoztató könyvet, egy barbie-t és ahhoz ruhákat. És egy nagyobb csomag legot (duplónk van, de ő kérte, hogy simát szeretne már, mert az van az oviban is jobban tetszik neki). Persze ebbe a nagyszülők, keresztülők is benne vannak, úgy vesszük meg.
2/7 anonim válasza:
Szintén póniőrült és újabban Barbie babás: My little pony Equestria babákat kap, Fiú Barbit (szörnyen hangzik, szóval Ken herceget), meg egy Barbit, amihez összesen 3 ruha van. Gyöngyfűző készletet kap még, ha találok jót.
4/7 anonim válasza:
Headbanz társas
Geomag
Gyöngykirakós formák csillogós gyöngggyel
Üvegmatrica-festék
Foszforeszkáló csillagmatrica a plafonra
Egyelőre ennyit írtam össze. Én veszem meg a nagymamák és a dédi ajándékát is, lehet, hogy a keresztszülők részéről érkező ajándékot is... Úgyhogy én is kíváncsi vagyok az ötletekre.
5/7 anonim válasza:
Az én kislányom is póni őrült ezért My little pony Equestria babákat, Happy Neppers párnát, szintetizátort, Pinkie Pine beszélő járó pónit és kreatív figura készítő gyöngyös fűzős játékot, puzzlet. Hozzá teszem, hogy ezt mindenkitől kapja a családban tehát nem egy embertől kapja, és évközben nem kap játékokat.
6/7 anonim válasza:
Szintén póni!
Puzzle,de már 200 darabos.Fél éve beleszeretett és esténként olyan édesen rakosgat.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Jöhet még! :)
A gyöngyfűzőn én is gondolkozom. Nálunk a póni őrület lecsengett tavaly. Puzzle rengeteg van itthon, lehet, hogy kellene újítani. Meg mesekönyv az, amivel soha nem lövünk mellé. Illetve kinézett magának Disney boltban Hamupipőke jelmezt, azt a keresztanyukájáék fogják neki megvenni :)
2013. okt. 30. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!