Nektek is "fiúzik" 3-3,5 éves kislányotok az oviban? Ez rendben van?
Szeptember óta jár oviba. Már az elején fura volt, hogy mikor túlvoltunk a beszokáson, hogy az öltözőben reggel köszöngetett 1-2 kisfiúnak, akkor olyan kis édesnek gondoltam.
De most már pár napja egyenesen meg vagyok ijedve, mert este a fürdésnél is erről beszélt, közölte, hogy nagyon szereti a "nagy Tomit", meg reggel ma nem csak köszönt, hanem meg is ölelte az egyik csoporttársát tök hosszan...rákérdeztem az óvónőnél, és mondta, hogy igen, ott az a kissrác a Tomi, és Mesi kiszemelte magának, meg van még más is, mindig a fiúkat "nyúzza".
Nem volt idő hosszú beszélgetésre, mivel egyedül volt, az óvónéni ezt nevetve mondta, de én meg megjedtem...
Most kezdte felfedezni a testét, ez rendben van, nem is szólok érte, utánaolvastam, de ezt a nyílt fiúzgatást furcsállom, nem látom a többi gyereknél...
köszi, ha válaszoltok, vagy elmondjátok a véleményeteket..
Szerintetek ez komolyan rendben van? Hogy egy 4 éves ölelkezik, meg pusziszkodik???
Legközelebb már az lesz a kérdés h normális-e ha a lányom egy kisfiú kukiját nyalogatja az oviban??? És arra is azt mondjátok hogy tök oké.
Ebből lesznek az olyan gyerekek, akik itt raknak fel kérdéseket, h lehetek terhes ha cs kicsit berakta? Vagy mi már érettek vagyunk 12(!) évesen
Igaza van a 12-nek! Ez nem normális! A kislányokat arra kell tanítani, h ne fussanak a fiúk után, hanem a fiú fusson utánnuk. Meg a lányok verekedjenek össze a fiúkért mi??
És majd csodálkoztok amikor 8-10 évesen szexelnek, mert anya azt mondta ez rendben van
Egyátalán nem válaszoltam kétszer kedves 12-es. Gondolom nagyon okosnak hitted magad, amikor megirtad a választ, de h is fogalmazzak szépen, ezt megszívtad.
Tudod talán vannak még a világon normális emberek is, akik szerint 4 éveseb még nem " fiúzni" kéne. Az h te mit engedsz meg a gyerekednek az a te dolgod, az is ha 15 éves korára terhes lesz/ vagy teherbe ejt valakit. Nem tudom h te mikor nőttél fel, de azóta változott a világ. Ma már a tinik 90%-a nem szűz 15 évesen.
De remélem nem lesz r*bi/hímr*bi a gyerekedből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!