Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nektek is "fiúzik" 3-3,5 éves...

Nektek is "fiúzik" 3-3,5 éves kislányotok az oviban? Ez rendben van?

Figyelt kérdés

Szeptember óta jár oviba. Már az elején fura volt, hogy mikor túlvoltunk a beszokáson, hogy az öltözőben reggel köszöngetett 1-2 kisfiúnak, akkor olyan kis édesnek gondoltam.

De most már pár napja egyenesen meg vagyok ijedve, mert este a fürdésnél is erről beszélt, közölte, hogy nagyon szereti a "nagy Tomit", meg reggel ma nem csak köszönt, hanem meg is ölelte az egyik csoporttársát tök hosszan...rákérdeztem az óvónőnél, és mondta, hogy igen, ott az a kissrác a Tomi, és Mesi kiszemelte magának, meg van még más is, mindig a fiúkat "nyúzza".

Nem volt idő hosszú beszélgetésre, mivel egyedül volt, az óvónéni ezt nevetve mondta, de én meg megjedtem...

Most kezdte felfedezni a testét, ez rendben van, nem is szólok érte, utánaolvastam, de ezt a nyílt fiúzgatást furcsállom, nem látom a többi gyereknél...

köszi, ha válaszoltok, vagy elmondjátok a véleményeteket..

2013. okt. 30. 13:33
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nekem csajozik a kisfiam 1,5 éves kora óta a bölcsiben : ) még puszit is ad nekik,sőt múlt héten az étterembe egy pincércsajt nézett ki magának :D
2013. okt. 30. 16:17
 12/26 anonim ***** válasza:
9%

Szerintetek ez komolyan rendben van? Hogy egy 4 éves ölelkezik, meg pusziszkodik???

Legközelebb már az lesz a kérdés h normális-e ha a lányom egy kisfiú kukiját nyalogatja az oviban??? És arra is azt mondjátok hogy tök oké.

Ebből lesznek az olyan gyerekek, akik itt raknak fel kérdéseket, h lehetek terhes ha cs kicsit berakta? Vagy mi már érettek vagyunk 12(!) évesen

2013. okt. 30. 17:09
 13/26 anonim ***** válasza:
4%

Igaza van a 12-nek! Ez nem normális! A kislányokat arra kell tanítani, h ne fussanak a fiúk után, hanem a fiú fusson utánnuk. Meg a lányok verekedjenek össze a fiúkért mi??

És majd csodálkoztok amikor 8-10 évesen szexelnek, mert anya azt mondta ez rendben van

2013. okt. 30. 17:13
 14/26 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó,attól,hogy kétszer válaszolsz még nem mondasz okosat..ezek ártatlan dolgok kisgyerekek még pár év és szemérmesebbek lesznek,nem kell itt az ördögöt a falra festeni nekem is volt nagy ovis szerelmem puszival kéz fogással még sem csókolóztam 17 éves koromig senkivel,és ha előtte volt "barátom" szájra puszinál több nem volt,sose voltam egy tartás és önbecsülés nélküli ember....
2013. okt. 30. 17:32
 15/26 anonim ***** válasza:
Igen :-). Most kezdte a kiscsoportot a kislányom és 2 hét után már egy kisfiúval játszott, puszilgatják és ölelgetik egymást :-). Szerintem aranyosak nagyon :-)
2013. okt. 30. 19:25
 16/26 anonim ***** válasza:
Kisfiam van, most kezdte a kiscsoportot. A második hét végén, este közölte velem, hogy ő szerelmes az egyik kislányba, és feleségül veszi. Van egy 6 éves bátyja, aki soha nem volt "csajozós", fiúkkal játszott. Szóval totális meglepődés volt nálam. Aztán jött a következő lépés, egy héttel később az említett kislány nem akarta fogni a kezét, és nem ment vele csúszdázni, ezért új kislány jött a képbe. Most hol egyikbe, hol mindkettőbe "szerelmes". De szerintem ezzel semmi gond, nem tudja mit jelent, csak annyi, hogy jól eljátszanak együtt. Egy ölelésben meg nincs semmi rossz szerintem.
2013. okt. 30. 20:17
 17/26 anonim ***** válasza:
5%

Egyátalán nem válaszoltam kétszer kedves 12-es. Gondolom nagyon okosnak hitted magad, amikor megirtad a választ, de h is fogalmazzak szépen, ezt megszívtad.

Tudod talán vannak még a világon normális emberek is, akik szerint 4 éveseb még nem " fiúzni" kéne. Az h te mit engedsz meg a gyerekednek az a te dolgod, az is ha 15 éves korára terhes lesz/ vagy teherbe ejt valakit. Nem tudom h te mikor nőttél fel, de azóta változott a világ. Ma már a tinik 90%-a nem szűz 15 évesen.

De remélem nem lesz r*bi/hímr*bi a gyerekedből

2013. okt. 30. 21:29
 18/26 anonim ***** válasza:
Bocs 14-es*
2013. okt. 30. 21:30
 19/26 anonim ***** válasza:
Ugye nem gondolod komolyan 12-es, hogy attól lesz majd 15 évesen terhes, mert 3-4 évesen fiú barátja volt? Szerinted a 3 évest érdekli, hogy milyen nemű az, akivel jól eljátszik? Mégis mit mondjak a 3 évesemnek, miért is nem ölelheti meg a fiú barátját? Mert terhes lesz majd emiatt 10-12 év múlva?
2013. okt. 30. 21:38
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel nincs gond. A fiamnak már a bölcsiben is volt szerelme, bár ott a kislány kezdeményezett. Egy csoportba járnak most az oviban is. Volt egy kis mosolyszünet, mert a fiam elpanaszolta, hogy egyszer megakarta simogatni a kislány fejét, és ő elhúzódott :-( Aztán kibékültek, ott puszilgatták egymás arcát az öltözőben. Rajta kívül van még egy kislány a csoportban, akivel játszani szokott. Ő hamarabb érkezik, és ha megyünk reggel jön ki a fiam elé vigasztalni, mert ő még sír reggelente. A harmadik kislány esetében egyoldalú a dolog, mert ő hajkurássza a fiamat, a fiam meg elszalad előle. Szokott emlegetni egy negyediket, az óvónő azt mondta, ő másik csoportba jár, és az udvaron találkoznak. Én lassan kezdem elveszíteni a fonalat :-), bár a fiam váltig állítja, hogy egy "szerelme" van, akivel egy csoportba járt bölcsibe. Ez kölcsönös, mert a kislány anyukája mesélte, hogy kérdezte a kislányt van-e új "szerelme" az oviban, de ő határozottan állítja, hogy csak a fiam van neki. olyan ez a sztori mint egy mexikói szappanopera.
2013. okt. 30. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!