Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért baj, ha az 5,5 évesem...

Miért baj, ha az 5,5 évesem lefektetem délután is aludni? Az óvónő teljesen kiakadt rajta. Du. Alszik a kicsi, és a nagyot is lefektetem akkor. Ez olyan megdöbbentő?

Figyelt kérdés
Természetesen kibírja, ha nem alszik napközben, nem purcan ki estére. Ez annyira szokatlan? És ha nem hozom haza ebéd után? Akkor az oviban nem kell aludnia?
2013. okt. 27. 23:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Most miért pontoztatok le már megint? Mert én is lefektetem a gyerekeket délután, vagy azért mert én gyerekkoromban nem aludtam délután? Nem mintha annyira számítana, de akkor is. Teljesen normálisan válaszoltam egy teljesen normális kérdésre. Ne haragudj kedves kérdező, de ez most úgy kikívánkozott belőlem. Azt hiszem ez volt az utolsó kérdés amire válaszoltam.
2013. okt. 28. 14:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
elöszöris higgyétek el nem a kérdezö szokta lepontozni aamásikat. én viszont azt az egyet nem tudom megérteni hogy miért kell foglalkozni ezzel a pontozással? Engem egy érdekel az hogy segitsek valakinek a problémájának megoldásában ha tudok az hogy erre ki mit pontoz egyáltalán nem érdekel. Én tudom hogy jó tanácsot adtam mivel csak olyanban adok tanácsot amiben 100%-ig biztos vagyok.
2013. okt. 28. 14:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Igen, tudom, hogy általában nem a kérdező pontoz le és nem is számít a pontozás, bocsánat, hogy kiakadtam ezen.
2013. okt. 28. 15:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Jövöre mindenképp suliba kel mennie és ott délután 4-ig bírni a strapát, erre jó lenne készülni.
2013. okt. 28. 21:54
 15/15 A kérdező kommentje:

Ne foglalkozzatok a pontozással!

Én mindenkinek nyomtam egy zöldet!

2013. okt. 29. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!