Minden érdekelne a rotáról. Védőoltást beadattátok? Mi a tapasztalatotok? (ha igen és ha nem akkor is érdekel. )
mi nem adattuk be orvosi javaslatra.ez csak egyféle rota ellen véd,van ugyanúgy hányásos hasmenéses kiszáradásos vírus
természetesen elle sem vagyok,aki beadatja azt nem beszélem le róla.ha úgyérzed kell,adasd be
nem adattuk be, rosszat hallotunk róla, a körzetink beadatta a fiának és kórházba került rotával. .. állítólag a szervezete nem fogadta jől a gyengített vakcinát.
azt pedig csak cikkekből tudom, h. a rotának sok fajtája van, az oltás pedig csak egy, a legritkábban előforduló ellen véd.
jah és méreg drága.
nah ez meg a másik, h. szájon át beadandó. .. véletlenül hány a gyerek utána, akkor a 20 ezres hányással mit csinál az ember lánya?
de ellene én sem vagyok, adassa be aki akarja.
A nagynak nem adattam be. 1,5 évesen kórházba került kruppal, és tele volt az osztály rotás kicsikkel. Azon imádkoztam, hogy nehogy még ezt is benyelje, és megfogadtam, hogy ha ezt most megússzuk a tesónak be fogom adatni. A 2. gyermekünk már megkapta, és a 3 hetes 3. babánk is meg fogja kapni.
Nekem azt mondta a dokinéni, hogy igaz, hogy nem vég minden fajtája ellen, de a legsúlyosabbak ellen igen.
Nem adattam be, pontosan az miatt amit többen is írtak, hogy csak pár válfajától véd.
és ezt sajnos a családban egy beoltott gyereken élőben láthattuk is...elkapta 4 évesen, pedig be volt oltva, és brutál volt, azt hittük, hogy elviszi...nagyon ijesztő volt...:-((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!