Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányomnak nagyon megtetszet...

Kislányomnak nagyon megtetszettek a Sylvanian Families termékek. Van nektek? Mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Kicsit drágának találom, ezért nem merek beleugrani, hogy bővítsük az otthoni kis szettünket.
2013. okt. 2. 10:41
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom mekkora a kislány, de ezek a termékek rendkívül apróak. Ha pici a lány a lenyeléstől is félnék.

Megmondod őszintén én semmi fantáziát nem látok bennük.

2013. okt. 2. 10:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy csak múló hóbort lesz.nálunk is van egy épp aktuális kedvenc,s volt már rá példa mire beszereztük addigra más lett az új kedvenc.Nálunk ez még gyakran változik szerintem.Esetleg nézz szét hátha használtan találsz valamit.én lányom most törpökért volt oda(nem a film miatt azt nem is látta)mire beszereztük mindet addigra átváltott gumimacikra,most törpökkel játszik gumimacisat 4,5 éves
2013. okt. 2. 12:08
 3/3 zabmester ***** válasza:
Nekünk volt ilyenünk, és bár nagyon aranyos játék, de őszintén szólva annyira nem volt szerencsés választás. Tényleg sok benne az apró darab, plusz mi már a házikó összerakásával is megszenvedtünk, arról nem is beszélve, hogy eléggé merev, törékeny műanyagból készült, így hamar, pár hét után már volt olyan rész, ami letört.
2013. okt. 2. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!