Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek lehet ez bárányhimlő?

Szerintetek lehet ez bárányhimlő?

Figyelt kérdés
Kb. 3-4 napja kis göbök jelentek meg a 3-éves lányom bal lábszárán 4db és 1db a bal alkarján és 1 a tarkóján.Abárányimlő elleni oltást megkapta mind kettőt.Ma fürdésnél vettem észre,hogy kis sebecskék vannak a felületén ami persze leázott a fürdés végére... Ekkor ugrott be hogy simán lehet bari,mivel ezekszerint hólyagocskák voltak,amik besebesedtek mára.Hétvégén herpesze is kijött,ami elmúlt tegnapra és ez akkor szokott jönni,ha lepukkan az immunrendszer.Most fürcsi után lefotózgattam párat ,megpróbálom feltölteni.Ha valaki járt így írja már meg a tapasztalatát,meg kell e ilyankor is dokinéni? Bár ha bárányos a drágám akkor már éppen múlóban van igaz? ! :D
2013. okt. 24. 20:05
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Én mindenesetre úgy gondolom bárányh. Majd dokinéni holnap megmondja. Mivelmind két oltást megkapta a kiscsajom ezért gondolom,hogy csak ez a 6-7 pötyi jött ki. Mást e majd vérvételből megmondják. ;) Igaz?! ;)
2013. okt. 24. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!