Egy 3és fél éves kisgyereknek már tetszhet a Diótörő
opera?
Figyelt kérdés
Szereti nagyon a zenét, a könyveket, egy bábszínház is el tudja varázsolni. De persze az nem ennyire hosszú..
2013. okt. 24. 15:02
1/9 anonim válasza:
Tetszhet neki, de ennyi ideig kizárt, hogy tudna rá figyelni. Na meg azt is vedd figyelembe, hogy aki elmegy, kifizeti a jegyét, nem feltétlenül szeretné, ha a gyermeked egy idő után ott banzájozna, attól függetlenül, hogy érthető, hogy sok neki ennyi idő.
2013. okt. 24. 15:04
2/9 A kérdező kommentje:
És mikortól nem sok egy gyereknek ennyi idő?
Esetleg innen volt már valaki ilyen kisgyerekkel Operában?
2013. okt. 24. 15:10
3/9 anonim válasza:
Operába ne akarj vinni 3,5 éves gyereket.
2013. okt. 24. 15:36
4/9 A kérdező kommentje:
Miért?
2013. okt. 24. 15:58
5/9 anonim válasza:
Mert nem tudja végig ülni, és csak zavarná a többieket, ahogy már az első válaszoló is írta. Pisilni kell, kakilni kell, éhes vagyok, vagy csak egyszerűen el kezd beszélgetni, és akkor vagy járkálsz vele és azért zavaró, vagy a gyerek kezd el mászkálni. Élettanilag nem neki való. Nézz utána, hogy egy ilyen korú gyereknek mi a szórakoztató, korának megfelelő időtöltés!
2013. okt. 24. 16:12
6/9 anonim válasza:
A bábszínháznak is van Diótörő előadása, de azt is csak 5 éves kortól ajánlják…
2013. okt. 24. 21:27
7/9 zabmester válasza:
Szerintem meg elviheted nyugodtan, de készül fel rá, hogy nem biztos, hogy végig tudjátok ülni az egészet, szóval úgy kalkulálj, hogy bőven benne van a pakliban, hogy a vége előtt távoznotok kell, mert elfogy a gyerek türelme.
Vittem én is így a fiamat sok helyre, számoltam a lehetőséggel, hogy ha megunja, akkor haza kell mennünk, mert nyilván másokat zavarni még véletlenül sem akarnék, de amíg leköti, vagy amíg csöndben van, addig maradunk.
2013. okt. 25. 13:31
8/9 anonim válasza:
Még engem se kötne le nem egy 3.5 évest :) Miért nem néztek Micimackót otthon? Ráér kultúrálódni, vagy ez valami presztizs-kérdés nálatok?
2013. okt. 25. 22:30
9/9 A kérdező kommentje:
Voltunk Operában és nagyon tetszett neki! Az 1. és 2. felvonás kimondottan, a harmadikat kicsit unta, de azt is végigülte.
Azóta kérdezte, hogy mikor megyünk megint.
Különben nem mi voltunk az egyetlenek ilyen kicsi gyerekkel. Sőt még nála kisebb is volt, de abból tényleg csak 1-2-t láttam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!