Bébé Confort Opera sportrészt meddig tudtátok használni? Vagy a Twin részt? (az a rövidebb fajta. )
Nekünk volt a twin rész az irtó kicsi, igazából nekem már az egyéves lányom kilógott és nincs lábtartója ugye...( a twin ülésnek)
Az Opera az nagyon klassz abba még a 2,5 éves fiam is elfért kényelmesen (94 centisen 14 kilósan ) és még a kupolába se verte be a fejét ami ritkaság.
Köszi!
Nincs még twin-em, használtan akarok venni, de pont attól félek, hogy a twin feltét nagyon pici... ami most fent van a vaterán, az twin-nel van.
Olyat akarok, ami normál operával van, csak olyat jelenleg nem árulnak.
Nagyon köszönöm!!!
(a lányom is hasonló méret 1 évesen :) )
Nemrég egy pár napja láttam pedig egy olyat használtan amihez Opera ülés van még meg is néztem kétszer :) De lehet azóta az már lejárt?
Mindenesetre ha találsz Opera üléssel ellátottat akkor az sztem egy jól kihasználható király kis kocsi:) Mivel ha a nagyobbad már olyan 2-3 lesz akkor is használható egyes kocsiként az Opera üléssel és még gyári tesófellépő is van rá.
Nem sok jobbat találtam ennél, mikor mi keresgéltünk.
Köszi!
sajnos most nem találok olyat.
A teszen azt hiszem van egy fent, de sok hibája van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!