Hol találok olyan fórumot, ahol segítenének a hároméves kislányom lefogyasztásában?
Kedves utolsó!
Sajnos, tényleg ovija válogatja. :(
Nálunk nincs gyümölcs, még bevinni sem lehet (nem is értem miért, falusias környezet, sokaknak van konyhakert, saját termelésű zöldség, gyümölcs). A kaja tipikus menzakoszt, farkas éhesen jönnek haza a gyerekek. Épp panaszkodott az egyik anyuka, hogy mióta az oviban van a kislány (kiscsoportosok), van, hogy összesodródott bugyiban, kakás fenékkel, kicsípett szervekkel hozza haza, nem győzik kenegetni fürdés után. Még erre sem figyelnek az óvónők, nem is értem, mit várok én jobb minőségű ételeket... :(
Mekkora a kislányod?
Én dietetikushoz vinném a helyedben, ő szakember és meg tudja mondani, hogy kell-e egyátalán egy ilyen diéta, vagy várj még vele.
És a 116-os kantáros nadrág hosszra milyen? Azért valemennyire be tudod lőni a magasságát. Az enyém még nincs egy méter és 3 éves volt júli végén. 95cm körül van és max 15 kiló, de szerintem nincs annyi. 110-es magassághozz talán nem annyira sok a 23 kiló.
Egyébként az enyém se nádszál vékony, de nem is pufi. Pont jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!